2010-06-19, 23:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez Labirynth
Bo mnie piecze i to bardzo... czy na ciele na dole, czy na buzi.... 
|
Też tak czasem miałam po goleniu 
Zwłaszcza jak brałam tabletki - wieczną infekcje miałam.
Niecierpie gumek i aż sie boje jak bede miała BS i cholera nie wiem co wtedy zrobie jak z tabletkami źle, z gumkami źle no to cooo 
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20111202]W ogóle dziś z BSem znowu rozwalaliśmy się tekstami 
1. Zakładam mu nowe konto mailowe, pytam, co dać jako zawód.
On - A wymień co jest. (wymieniam, długa cisza) A wojownika nie ma?
2. Mam wstręt do piórek. Nie takich zwykłych, dużych, ale do takich z poduszek. BS takie znalazł, a mi prawie wleciało do nosa. Złapał je i postanowił mnie podręczyć.
On - Włożę Ci to piórko do dziurki!
Ja - Co tam, wkładaj całego ptaszka...
I jeszcze kilka innych, które teraz mi wyleciały z głowy [/QUOTE]

Boscy jesteście 
Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa
Orli co do byłych i tych spraw, BS właśnie pisze smsa do swojej byłej z którą był 2 lata, która jak byliśmy na początku znajomości, to dawała komentarze pod naszymi zdjęciami na nk odnoszące się do tego, że kiedyś byli razem :/... Dziewuchy po prostu nie znoszę. Wyobraźcie sobie, że była kiedyś we Wro i tak wyszło, że BS i naszych kilku znajomych szło się z nią spotkać do klubu... Poznałam ją. Przywitanie wyglądało tak, że jak BS nas przedstawił, to ona podała mi rękę wogóle się na mnie nie patrząc i zaczęła ćwierkać do BSa... W mojej obecności i przy wszystkich rzucała do BSa tekstami typu:
-Wiesz co? Nie żeń się...  teraz to tak się nie opłaca... Tyle zachodu z tym... To wybieranie sukni, zamawianie sali... ech tyle kasy i nerwów  (wtedy była zaręczona)
|
Matko Niektóre laski to mają tupet 
Orlica ważne że to już jest za tobą Chociaż wiem jak to czasem może ukuć na nowo ...
Wogóle wiecie co... chyba w końcu poznałam kogoś kto jest mi w stanie zastąpić eks BS'a
Także trzymajcie kciuki
|
|
|