Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 23:16   #1468
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Bo mnie piecze i to bardzo... czy na ciele na dole, czy na buzi....
Też tak czasem miałam po goleniu
Zwłaszcza jak brałam tabletki - wieczną infekcje miałam.
Niecierpie gumek i aż sie boje jak bede miała BS i cholera nie wiem co wtedy zrobie jak z tabletkami źle, z gumkami źle no to cooo
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20111202]W ogóle dziś z BSem znowu rozwalaliśmy się tekstami

1. Zakładam mu nowe konto mailowe, pytam, co dać jako zawód.
On - A wymień co jest. (wymieniam, długa cisza) A wojownika nie ma?

2. Mam wstręt do piórek. Nie takich zwykłych, dużych, ale do takich z poduszek. BS takie znalazł, a mi prawie wleciało do nosa. Złapał je i postanowił mnie podręczyć.
On - Włożę Ci to piórko do dziurki!
Ja - Co tam, wkładaj całego ptaszka...

I jeszcze kilka innych, które teraz mi wyleciały z głowy [/QUOTE]

Boscy jesteście
Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Orli co do byłych i tych spraw, BS właśnie pisze smsa do swojej byłej z którą był 2 lata, która jak byliśmy na początku znajomości, to dawała komentarze pod naszymi zdjęciami na nk odnoszące się do tego, że kiedyś byli razem :/... Dziewuchy po prostu nie znoszę. Wyobraźcie sobie, że była kiedyś we Wro i tak wyszło, że BS i naszych kilku znajomych szło się z nią spotkać do klubu... Poznałam ją. Przywitanie wyglądało tak, że jak BS nas przedstawił, to ona podała mi rękę wogóle się na mnie nie patrząc i zaczęła ćwierkać do BSa... W mojej obecności i przy wszystkich rzucała do BSa tekstami typu:
-Wiesz co? Nie żeń się... teraz to tak się nie opłaca... Tyle zachodu z tym... To wybieranie sukni, zamawianie sali... ech tyle kasy i nerwów (wtedy była zaręczona)

Matko Niektóre laski to mają tupet

Orlica ważne że to już jest za tobą Chociaż wiem jak to czasem może ukuć na nowo ...

Wogóle wiecie co... chyba w końcu poznałam kogoś kto jest mi w stanie zastąpić eks BS'a
Także trzymajcie kciuki
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora