Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 00:26   #41
kasiul512
Raczkowanie

Dot.: "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)

Cytat:
Napisane przez PannaMigotka Pokaż wiadomość
Cześć Ola vel Icksy
Ja też dołącze bo chociaż schudłam dwa lata temu jaikes 12kg to mi to wróciło ,(co prawda w lepszych miejscach ) ale chciałabym troche zrzucić na lato.Po mnie może nie widać bo jestem wysoka ~175cm i waze 75 kg.
dodam jedna rzecz-
przed chwilą weszłam na jakis kalkulator bmi bo dawno tego nie sprawdzałam, po prostu jadłam to na co mam ochote,waga się zatrzymała i jakoś tak zyję od roku, w kazdym razie wpisalam dane a tu mi wyskakuje
Twój wskaźnik BMI: 311.1 Masz poważny problem ze swoją wagą. Powinnaś natychmiast udać się do lekarza. Nie odkładaj tego na później. Pamiętaj:

gały mi wyszły na wierzch i zastanawiam sie o co chodzi i dopiero po paru minutach skonstatowalam ze wpisalam 75cm wzrostu i 175 kg wagi hahahahhaha no nie dziwie sie ze taki midget by mial problem

padłam!

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Bronię się w czwartek (24czerwca) o godzinie 9:00
Jakoś się jeszcze nie stresuje na całe szczęście
Kończę Pedagogikę, specjalizacja - Doradztwo Psychospołeczne. I ciągle zastanawiam się na co isć na magisterkę. Bardziej interesuje się psychologią niż pedagogiką, ale szkoda mi od początku zaczynać studiów, a poza tym psychologia bardzo droga jest ...
Najprawdopodobniej pójdę na Pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolną. A Wy co studiujecie / gdzie się uczycie? Liceum? Technikum?
bede trzymac kciukasy!
mm Psychologia moje klimaty chociaż ja tylko i wyłącznie z zainteresowania (narazie)
chodzę do liceum, w sumie to nie wiem co z moją edukacją, najważniejsze że kończę w piątek ten rok i 2 miesiące mam żeby przemyśleć co i jak oraz co oraz jak

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Witamy w naszym gornie Panne Migotkę Niezła pomyłka Ci się przytrafiła hehe. Chociaż na początku niezłego szoku musiałaś doznać

Icksy - jak nie planujesz to w takim razie wieczorem spisywać i wtedy będziemy sobie podpowiadać co jest nie tak.

Może ja zacznę od dzisiaj

Śniadanie - jogurt 150 g jogobella light brzoskwiniowa, 2 łyżki otrębów pszennych, jabłko
Obiad - pierś z kurczaka smażona na elektrycznym grillu, z sosem sojowym i łyżeczką musztardy, pomidor, ok. 5 listków sałaty, kawałek ogórka, ok. 50g jogurtu naturalnego, jabłko
Kolacja - 2 jajka, około 12 liści sałaty, garść szczypiorku, ok. 60 g jogurtu naturalnego, 2 średnie marchewki

Napoje:
- 2 razy 1,5 l wody arctic truskawkowej (jedna butelka ma ok.75kcal)
- 4 lub 5 herbatek

Ćwiczenia:
- brak ze względów okresowo bolących :P

Proszę o ostrą krytykę
ja mojego dzisiejszego jadłospisu nie napiszę bo nie starczyłoby miejsca
tak tak, znowu byłam niegrzeczna (zawsze tak grzesze przed @)
ale jutro już bede ladnie jadla, obiecuje! i wszystko napisze co zjadlam wypilam i spalilam

krytykowac nie bede bo w sumie nie ma co;p poza tym wyczerpalam limit krytyki na sama siebie dzisiaj za jedzenie
poza tym ze ja nie lubie wody smakowej (okropienstwo) i nie polecam bo wydaje mi sie ze jest tam cukier, no i jogurty lepsze sa naturalne ale o tym juz pisalas wiec ok
do jutra

kasiul512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując