Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 00:36   #1305
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Będzie na bank

Na pewno nie ładniejsza od Ciebie !

Wee dostałby kopa i poszedł do domu Ale kiedyś rozmawialiśmy o tym i mówił , że nie ma żadnych zapędów do bicia, więc jestem spokojna

No żebyś wiedziała, że jest gorszy niż baba... Po takim dłuższym pobycie tam , odpier.ala mu równo Rozumiem, że na pewno mu się tęskni za Polską, że jest zmęczony itd , ale nie musi się wyładowywać na mnie...
Dobrze, że dużo się ostatnio dzieje, dzięki temu zachowuję do wszystkiego taki zdrowy dystans i nie smucą mnie zbytnio takie sytuacje

Nie chce mi się jeszcze spać, ale rozsądek nakazuje się kłaść Projektu oczywiście nie zrobiłam , więc jutro będę musiała zerwać się o 8 , żeby jakoś sklecić te 3 strony
Kolorowych i erotycznych Do juterka robaczku kochany
czy ładniejsza to nie wiem,na pewno inna niż ja Blondynka,takie małe gówienko,szczuplutkie malutkie,jak laleczka ale od razu mu scene zazdrosci zrobiła,bo wparowała do mieszkania a ja akurat miałam głowe na jego kolanach a on bawił się włosami,to jak fukneła to zesmy az poskoczyli ale podobno to wygląda tak: ona za nim się ugania jak mucha za gównem a on tak jakby chciał a nie mógł,mói ze to nie to

nic nie wiadomo co w człowiek siedzi,wiec uwazaj

pewnie,nie ma co sie przejmowac jego fimerykami!

ja pojde moze sie wykąpać jak zostałam sama ech co ja z Wami mam...