Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 08:38   #945
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
hej Wam!
jeszcze Was nie nadrobiłam, ale gdzieś mi się przewinęło że któraś pytała o to kiedy robię test no więc mąż mnie już dzisiaj namawiał żebym zrobiła, ale ja wolę poczekać do środy, wtedy mam potencjalną @ dostać, poza tym nie chcę się nakręcać niepotrzebnie, choć i tak na razie nie robię sobie nadziei, no ale jak na razie ciągle nic mnie nie boli, piersi nic kompletnie nie bolą, na dole też nic, jedynie co to zaczęłam częściej odwiedzać WC i staram się nie myśleć, bo już tak miałam nie raz że nie było żadnych objawów, a @ mimo wszystko przyszła, więc na razie czekam, to tylko 4 dni mam nadzieję że wytrzymam
w środę dzięn ojca, to może będziesz mieć prezent dla TŻ-ta
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Przesyłam wam dzisiejsze zdjęcie brzuchola, niezdarnie zrobione. No więc wzięłam kąpiel a on nadal pobolewa dół brzucha i kręgosłup, a mały łobuzuje w brzuchu. Czekam na rozwój wydarzeń, Carol mowilam ze na razie nie mam zamiaru rodzić!! To tylko ból brzucha..
sliczny... co do bóli to te właściwe to jakby taki "prąd" przez cały brzusio przeszdł, ja przynajmniej tak je pamiętam...