Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 10:54   #243
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

Cytat:
Napisane przez Kasiad01 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny na drugim naszym wątku Witam również nowe koleżanki
Dziś ze skruchą wróciłam do czystych proteinek, bo przecież nie mogę zaprzepaścić tego co udało mi się już osiągnąć! Jutro zważę się, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i zmobilizować się od nowa ...
Kasiu dobrze że już wróciłaś, a jak zrobisz ostre P i @ minie to spokojnie wrócisz do osiągniętej wagi , a to że na wyjeździe poległaś to przy takich emocjach i zawirowaniach wcale ci się nie dziwię.

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
To Serum rozgrzewające mam, to takie o konsystencji żelu czerwonego, o jezu sicku ... jak mi rozgrzało uda i brzuch to myślałam, ze bede biegać po tarasie, żeby mnie chłodziło :P hehe ... ale rzeczywiście po nim są efekty ... folii nie stosowałam, ale myślę, że to dobry pomysł warto spróbować ... Dziś na wadzę 77,7, więc waga się ustatkowała, mam nadzieję, że do końca lipca choć -5 kg będzie, bo na wakację trzeba się pokazać
Margotka to może kup sobie to chłodzące - fajnie chłodzi, ja jak jest zimno to daję grzejące, a jak ciepełko to chłodzące i tak sobie z tą folią 2-3 godz chodzę.