2010-06-20, 12:11
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Napisane przez p4w
a ja Wam zapomniałam napisać, ze moje dziecko do wczoraj chodzi 
do tej pory szedł tylko do kogoś, a teraz puścił się i poszedł w dowolne miejsce w mieszkaniu - tam gdzie chciał
tylko jak straci równowagę to nie potrafi wstać na środku pokoju - na czworaka dochodzi do jakiejś podpórki, wstaje i dalej na nóżkach pomyka
i potrafi wszędzie dojść - odległość nie ma znaczenia 
|
Gratulujemy i bijemy
Cytat:
Napisane przez Ania0104
aaaa tak jakoś  bo czym tu się chwalic jak kilogramy same spadają ... ja wogóle się nie poświecam tak jak Wy  ... nie ćwicze, jem wszystko nawet słodycze 
|
Zazdraszczam Ja jak tylko zaczne jesc slodycze tak waga od razu do gory Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ja po prostu uwielbiam slodkosci Wiec tym bardziej jestem z siebie dumna ze nie jem ich juz 2 tygodnie
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Spać poszliśmy po pierwszej.Mała w tej nocnej zabawie zaczęła się puszczać od fotela to krzesła-2,3 kroki i jak wyciągaliśmy do niej ręce to też dreptała 
Więc pobudka nie poszła na marne 
Potemw nocy marudziła i teraz też coś marudka, spać nie chce,może nast ząb się kroi.
|
Super Kurcze ale zdolne te nasze dzieciaczki, normalnie jedno po drugim zaczyna dreptac
Moja corcia narazie tylko stoi bez trzymania, jak ja wolam zeby do mnie przyszla to siup na kolana i pedzi kroczka nie chce dac, moze nie wie jescze ze tak mozna, albo sie boi.
Zostalam sama z corcia. Maz wyjechal do Pl, ma mnie odebrac jutro z lotniska Nie wiem jak ja sie sama zabiore z dzieckiem, fotelikiem, spacerowka, torba...
Najlepsze zyczonka dla Tomusia, Natalki, Maciusia i Amelki
No i jeszcze raz dla Kubusia zdroweczka, duzo zabawek i kolegow na imprezie
|