Zakorzenienie
Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.
|
Dużo dla dziecka od 0 do 3 lat, chusta, akcesoria, buciki oraz ubrania w rozm. 42-44
WATEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!
zapraszam do nowego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451088
zdjecia w postach 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13
moj watek ksiazkowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post20752258
Witam.
Mam na wymiane wszystko to co ponizej na zdjeciach, conieco jeszcze doloze w wolnym czasie.
Zdjecia wymienionych rzeczy usuwam i wstawiam nowe na wymiane
Co za to chcę?
- kosmetyki - cienie do powiek, lakiery do paznokci, plastry depilujace, jedwab do wlosow,
- ksiazki (glownie babskie, poradniki, kucharskie,
- perfumy (swieze, lodowe, ogorkowe),
- buty r. 40, rozne,
- ubrania r.38, - spodnie, spodenki krotkie, bluzki koszulowe,
- czapki,
- szaliki,
- rekawiczki,
- bizuteria (glownie na szyje plus bransoletki) ,
- torebki, torby,
i co mi jeszcze wpadnie w oko....
_________________________ _________________________ ______________
BLUZKI
1. bluzka New Look r. 18/46 ladny kolor, nowa - nie ma, NIKaP-n
2. bluzka Marks&Spencer r. 16/44 cienka, nowa bez metki-nie ma, funieczka
3. tunika 100% len, Marks&Spencer , czarna,wiazana pod biustem na sznureczki, dekold koperta, r. 44 - nie ma, sprzedana dzis na bazarku
4. bluzka Next 16/44, ladny wzor kwiatowy, nie ma, sprzedana dzis na bazarku
5. bluzka Amisu, r. 44, ladny kolor, dekold lejacy tzw. woda, nie ma, sprzedana dzis na bazarku
BUTY!
zdjecie 7:
1. idyjskie buty a"la espadryle, plaskie letnie buty, plocienne, zapinane na paseczki na kostce, rozmiar 41, stan bdb
2. japonki na basen r. 40 bdb
3. balerinki NEXT r. 41 db+ - nie ma, zielona30
zdjecie 8:
4. platformy na szpilce korkowej, Made in Brazil, piekne, wyyyysokie, r. 40, azurkowe, lekkie zadrapania na piecie, db+ - nie ma , antoninne0216
5. wysokie koturny atmo r. 40, jasny bez, koturn "pleciony" db+ - nie ma, mucia
zdjecie 9:
6. na obcasiku, odkryty palec, St. Michael r. 7, skorzane, do wyczyszczenia, db+
7. sandalki New Look r. 41, biale, niska szpileczka, bdb
zdjecie 10:
8. sandalki, plaskie, Ganter jakas niemiecka firma, r. 7 i pol, granatowe paseczki, strasznie wygodne, mam takie same czarne i smigam w nich trzecie lato, nie do zdarcia. db+
9. skorzane klapeczki, Via Uno Made in Brazil, r. 40 dbd+, mialam je raz na nogach
NOWE mp3 SONY różowe - za coś super, 120zl model: NWZ-B142 2GB-nie ma, mucia
* monokini firmy PachaPacha rozm. S/M stan bdb , ladnie wyciete majteczki, dosyc skape , wiazane na biodrach na sznureczki, gore stroju mozna nosic na rozne sposoby, albo wiazac sznureczki na szyje, albo tak jak ramiaczka w staniku,
* monokini firmy PachaPacha rozm. S/M, stan bdb, nie wiem jak powinno sie je prawidlowo nosic, probowalam na sobie ale nie pasuje mi nijak,
oba stroje dostalam od przyjaciolki ktora juz ich po ciazy nie zalozy, a na mnie sa za male
wiecej zdjec dla chetnych - nie ma, dwudziestolatka
10. sandalki, szpilki, firmy Alias, rozmiar UK 7, takie wieksze 40, stan bdb, na prawym bucie lekko zdarty czubek jakies 2mm, nie widac przy noszeniu, fleki ok, dostalam od kolezanki z Anglii, na mnie za duze niestety - nie ma, NIKaP-n
_________________________ ____________
Edytowane przez Wisniowysad
Czas edycji: 2010-07-23 o 18:32
Powód: zmiana zdjec i dokladka
|