Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Technik farmacji -warto?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 13:21   #550
ancooora
Wtajemniczenie

Dot.: Technik farmacji -warto?

Mam pytanie do moooniaaaa

Od początku śledzę Ten wątek z ciekawością, bo sama mam plany iść na studium farmaceutyczne, i jak czytam Twoje wszystkie wypowiedzi, to normalnie dają mi one siłę i chęć pójścia na ten właśnie kierunek, ponieważ jak sama pisałaś NIE jesteś kujon i fizyka i chemia są Ci zupełnie obce i to jest kosmos, że poszłaś właśnie na taki kierunek

Piszę akurat do Ciebie, bo wydaje mi się, że jestem bardzo do Ciebie podobna ( chodzi mi o naukę), bo ja sama nie kumam ni w ząb fizyki i chemii i boję się, że nie dam rady na tym kierunku;/

Napisz mi proszę, czy jak jeszcze chodziłaś do szkoły, to ile się uczyłaś, czy miałaś problemy z językiem angielskim, ogólnie z całym zapamiętywaniem, czy jesteś wzrokowcem, czy uczysz się ze zrozumieniem czy na pamięć ?? Myślę, że to ważne, bo to dużo pomaga w jaki sposób człowiek się uczy i zapamiętuje

A teraz coś osobistego Napisz mi, jak czujesz się na tym studium??
Dajesz jakoś radę?? Ile Ci zostało do końca?? Miałaś już styczność z apteką i całym tym młynkiem ??

Dzięki za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam
a.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

[QUOTE=meggara;20105116]Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
i naprawde różne sa zarobki. 2.5tys pisalam w sensie pracy w duzym miescie, bo w malym lub na wsi wiadomo ze norma bedzie 1.2-1.5tys przy dobrych wiatrach.

Ja ostatnio słyszałam, że na stażu w Dąbrowie Górniczej to można wziąć nawet 2,5 tysiąca złotych !!! Raczej to nie jest możliwe;/ To była opinia przyszłej farmaceutki właśnie, która wydaje mi się tylko przechwalała się z busie, że pewnie w przyszłości tyle zarobi
ancooora jest offline Zgłoś do moderatora