2010-06-20, 12:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Witam
Bal bardzo udany Z parkietu prawie nie schodziliśmy 
Wiadomo jak to po % bardziej człowieka bierze na szczere rozmowy i wyznania Także nasłuchałam się od K. wielu ciekawych rzeczy Jaka to nie jestem wyjątkowa itd. I że on to już ze mną na poważnie, że nigdy nikogo takiego nie spotkał. No i w ogole dookoła co chwilę ktoś o zaręczynach mówił..więc on stwierdził,że co by było gdyby na tym weselu co jedziemy za 3 tyg. uklęknął i mi się oświadczył Ale zaraz mówi,że to nie jest odpowiednie miejsce na takie rzeczy..że on coś wymyśli, coś wyjątkowego i mnie zaskoczy.A i oglądał pierścionki zaręczonowe dwóch moich koleżanek, hehe Mowiłam,zeby się nie spieszył zbytnio
W ogóle było suuuuper. Ja już nie miałam siły do tańca..a K.mnie wyciągał mówiąc, że to mój bal i mam się bawić
Oboje mieliśmy dobre humory po %..no i jak szliśmy spać, to też sobie trochę pogadaliśmy..i coś o moich eks..no i on nagle strzelił focha,że on myślał że nikogo nie miałam wczesniej itp. Zaczął coś marudzić i mówi,że idzie spać. To ja się odwróciłam plecami i tyle. Rano u mnie na twarzy pelna powaga, nie odzywałam się do niego. Przeprosił mnie za to, że po % coś go wzięło na glupie gadanie.
po powrocie do domu jeszcze raz przepraszał..no i jest ok
Wieczorem byliśmy u jego mamy na urodzinowym grillu. Było też ognisko i całkiem miło i smiesznie Na do widzenia teściowa mnie wyściskała i nawet wycałowała, haha Ale była już lekko nietrzeźwa, pewnie dlatego
|
|
|