Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 14:32   #2950
tomalinka
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Październikowe PM :)

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Ja jakbym miała DJa i gdyby TZ mial większe umiejętności taneczne to wybrałabym piosenkę Michała Bajora "Ja jestem bogaty"... ta piosenka ma coś w sobie...nie jest banalna, za to bardzo wesoła i pozytywna

Wiece, ja sobie dziś zrobiłam dokładną liste rzeczy do zrobienia i jestem troche przerażona ile jeszcze tego trzeba pozałatwiać ale damy rade
Dziś jedziemy rozdać pierwsze zaproszenia
1. My najprawdopodobniej weźmiemy Norah Jones Come away with me... Z piosenką związane są wspomnienia a oprócz tego jest cudowna sama w sobie.. W ogóle uwielbiam Norah

2. Czy mogłabys wkleić tą dokładną listę rzeczy do zrobienia? Bo w sumie chciałabym sobie porównać ew. coś dopisać. No my dzisiaj rozdajemy też zaproszenia. I potem zostaną nam ostatnie 4

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Chyba jednak będzie
Anastasia - Once upon a december

jako pierwszy taniec krótkie i w sam raz na walca mam już rozkmine na początek i koniec muszę jeszcze pogonić tż-ta żebyśmy wymyślili jakieś kroki i zaczęli ćwiczyć
Ładna piosenka tylko że to jest chyba walc wiedeński? Osobiście bałabym się że tego tempa nie wytrzymam;p