2010-06-20, 14:32
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
Napisane przez mądrala
Ja jakbym miała DJa i gdyby TZ mial większe umiejętności taneczne  to wybrałabym piosenkę Michała Bajora "Ja jestem bogaty"... ta piosenka ma coś w sobie...nie jest banalna, za to bardzo wesoła i pozytywna
Wiece, ja sobie dziś zrobiłam dokładną liste rzeczy do zrobienia i jestem troche przerażona ile jeszcze tego trzeba pozałatwiać  ale damy rade 
Dziś jedziemy rozdać pierwsze zaproszenia 
|
1. My najprawdopodobniej weźmiemy Norah Jones Come away with me... Z piosenką związane są wspomnienia a oprócz tego jest cudowna sama w sobie.. W ogóle uwielbiam Norah
2. Czy mogłabys wkleić tą dokładną listę rzeczy do zrobienia? Bo w sumie chciałabym sobie porównać ew. coś dopisać. No my dzisiaj rozdajemy też zaproszenia. I potem zostaną nam ostatnie 4
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
Chyba jednak będzie
Anastasia - Once upon a december
jako pierwszy taniec  krótkie i w sam raz na walca  mam już rozkmine na początek i koniec  muszę jeszcze pogonić tż-ta żebyśmy wymyślili jakieś kroki i zaczęli ćwiczyć
|
Ładna piosenka tylko że to jest chyba walc wiedeński? Osobiście bałabym się że tego tempa nie wytrzymam;p
|
|
|