2010-06-20, 14:09
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SUN Jil Sander (nowe) i odlewki
Cytat:
Napisane przez ferguusson
Madziu, dodaję zdjęcia. Theo jest ciut mniej niz 50ml-nie uzywałam ich długo i nie pamietałam dokładnego ubytku. Mam atomek około 9ml i fiolkę 4ml. Prosze powiedz mi ktorych perfum chcesz 9ml i ktorych 5
do wyboru-elle i nina, jak na zdjęciu 
Oba dość słodkie, owocowe, elle to moje ukochane perfumy, wyczuwalna malina i różowy słodki pieprz-niezwykle są
Jeśli masz mozliwosci dodania zdjęcia Sun'a to byłabym wdzieczna. Mowa oczywiscie o tych: http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.618.jpg ?
co do wysylki-jeśli masz możliwość wysłać jutro to bardzo bym prosiła i skan nadania i wyślę moja paczkę we wtorek-dostaniesz ja napewno do piatku, ode mnie szybko "idzie". Ja pewnie na moją poczekam trochę, ta poczta polska
I zaraz wysylam adres na PW 
|
Dodaję moje Sun, mam nadzieje że widzisz również ile ich tak naprawde jest, chociaż zdjęcie nienajlepszej jakości bo robione komorką
Co do wyboru pomiędzy Niną a Elle, to może te których masz po prostu więcej? Albo których mniej Ci żal No w takim wypadku naprawde nie wiem o ktore prosić Ja zarówno za pierwsze jak i za drugie będę wdzieczna ogromnie i przetestuje oba bardzo chętnie. bo tak jak mówiłam Ninkę znam, a Elle testowałam ale nie pamiętam za bardzo, a nuty szalenie mi się podobają. Tak więc 9 ml oddaj tych których będzie Ci mniej żal, a 5 tych drugich Tobie latwiej możę będzie wybrać
W poniedziałek postaram sie jeszcze przed pracą wysłac to z pracy zeskanuje nadanie, a jesli po pracy to po prostu fotke Ci wkleje
Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2010-06-20 o 14:16
Powód: literówki
|
|
|