2010-06-20, 14:28
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
Napisane przez vicky_
z tego co widzę tobie weny nie brakuje, tylko pozazdrościć. 
|
to nie wena. ja mam poprostu moją muzę
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------
Cytat:
Napisane przez takdaleko
Kochane cukiereczki 
Może macie coś o huśtawkach ? Że je uwielbiam i że jestem takim dużym dzieckiem 
|
' bujając się wysoko na huśtawce lubię zamkąć oczy, i wyobrazić sobie że jestem wolnym ptakiem!
' po co mi dorosłość? jako dziecko mam wszytsko czego mi trzeba!
' bujać się na hustawce, wysoko, wysoko do nieba
' dzieciom jest tak łatwo i beztrosko. Dlatego nie chcę nazywać się 'dorosłą'.
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------
Cytat:
Napisane przez BananowaDelma
Dziewczynki !
nie będę oryginalna, ale chcę coś o jego niebieskich oczach. są takie słodkie i wspaniałe. coś o nim całym. o zapachu, o tym, że lubię go dotykać. coś w stylu, że jest dla mnie schronieniem. w każdej chwili mogę na niego liczyć. i przede wszystkim coś podobnego do tego: ' chcę nieustannie gubić się, pod Twoją bluzą. wchłaniać Twój zapach, tuląc się mocno, do klatki piersiowej. chcę wiedzieć, że cokolwiek by się działo, mogę tam zostać, bo tam jest moje miejsce - przy Twoim sercu. ' / muszę się pochwalić, że jest mojego autorstwa .
z góry dziękuję! <3
|
' tylko dzięki twoim błękitnym oczom potrafię zapomnieć o całym świecie, o każdym smutku. Tylko dzięki nim mogę cała oddać się Tobie. Jeśli chcesz to nawet na zawsze! 
' kocham gdy patrzysz na mnie swoimi niebieskimi oczami. Wtedy widzę w nich dokładnie, że ty czujesz to samo! 
' cudownie jest tak gdy odpływam w Twoich silnych ramionach!
' bezwarukowa miłość? nie! My mamy jeden warunek 'razem za wszelką cenę' 
' twój zapach jest moim ulubionym! dlaczego? bo to zapach miłości i szczęścia
' tylko Ty masz takie cuuuudowne niebieskie oczy, tylko Ty masz taki cuuuudowny zapchach. Tylko ty jesteś taki cuuuudowny. Tylko Ciebie kocham
Czas edycji: 2010-06-20 o 14:29
|
|
|