2010-06-20, 15:26
|
#3441
|
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-03
Lokalizacja: Z miejsca, gdzie morze dotyka chmur...
Wiadomości: 3 357
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Cytat:
Napisane przez nillka88
ehhh mam totalnego smaka ale dopieor co przerwałam zastój i boję się skrobii ruszac 
|
nillka88
Ja nie dodaję do sernika skrobi i też wychodzi pysznie. Tylko zależy od sera, czy będzie bardzo mokry, czy nie a skrobia ma jedynie związać ser, żeby się kupy ładnie trzymał. Według mnie żółtka i białka i troszkę z mielonych na puch otrąb wystarczająco dobrze sobie z tym radzą. Tak więc spróbuj bez skrobi, ale wtedy licz się z tym, że serniczek będzie więcej czasu potrzebował na dopieczenie od dołu, bo może być bardzo mokry. Mnie czasem zdarza się go po uprzednim, lekkim ostudzeniu odsączać papierowym ręcznikiem i po kłopocie 
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------
Cytat:
Napisane przez adrijah
tzn skąd?   bo się zaśliniłam! 
|
Wczoraj znalazłam gdzie indziej, ale tu tak ładnie pokazane, więc proszę 
http://czympachnieuzakow.blox.pl/tag...ta-Dukana.html
|
|
|