Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 14:26   #390
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a jaką muzykę lubisz?
(bo co ni ewrzucić, to jesteś na nie To pokaż coś swojego )
lubie duzooo roznych muzyk - jak sama mowilas w kazdym gatunku sa chlamy i w kazdym sa perelki.. uwielbiam hip-hop raaga reggae, ale nie slucham z tego wszystkiego tylko takie perelki ogolnie w takich klimatach siedze ale uwielbiam do tego, hey, renate przemyk, nirvane, areosmith, gunsow itd, do tego grechute, turnala, republike, ire, jacksona, itd... wymieniac mozna wiele bo z kazdego gatunku znajde cos jakas perelke.. tyle ze z tekno nic mi fajnego w ucho niewpadlo ooo i lubie jeszcze irlandzka cranberries
swego czasdu bylam mocno zainteresowna tym co sie dzialo w irlandii - ira, katolikami walka z protestantami, krwala niedziela itd (czasu maturalne - zdawalam historie i to byl moj konik...) i mocno jakos cranberries mi wlazlo do glowy mimo ze byla taka nagonka ze niby zombie to takie troche pod publiczke... ale naprawde lubie jej glos

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a co zlego jest w meskich imprezach bo ja nie kumam?
ja tez nie kumam.. moj maz wychodzi co drugi week sam ja wtedy tez wychodze albo siedze w domku sa to czeste wyjscia wiec niewidze problemu jako mialabym sie wkurzac ze wychodzi... nie widze w tym nic zlego.. nie robie mu fochow wiem ze chce pogadac z kumplami.. jak ja ide na ploty z laskami to tez mi nie w glowie zeby go ciagnac...

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No mężul będzie za 3 tygodnie, może 4. Zobaczymy jak z kontem załatwią. Przywieźli dla nas takie fajne żelki 1 kg w okrągłym kubełku, także leżę i się zajadam może przytyję trochę
szybko zleci

jadlam dzis obiad u rodzicow i mielismy tez mizerie... ale sie nia obrzarlam tak mi smakowala ze niepotrafilam sie opanowac uwielbiam