Wątek TYMCZASOWO ZAMKNIĘTY Z POWODÓW OSOBISTYCH.
Witam!
To mój kolejny i zarazem już ostatni wątek wymiankowy.
na dobry początek, aby nie było zgrzytów, niejasności i niedomówień zasady :
1. masz mniej przekupek - wysyłasz pierwsza! nie bawię się w wysyłanie w tym samym czasie!
2. RZECZY WYSYŁAM UPRANE - TEGO SAMEGO OCZEKUJĘ OD CIEBIE!!!
3. opisuję realny stan rzeczy - nie zatajam żadnych wad, na życzenie mogę dosłac ci inne zdjęcia - ALE NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE!!!
4. Wymieniam się tylko na rzeczy z wishlisty ( lub na coś co wpadnie mi w oko)
5. TO CO MAM NA WYMIANĘ WYSTAWIAM W WĄTKU - nie pytaj o rzeczy spoza bo nie posiadam takich !!!!!
6. nie wklejaj linków!!! pisz konkretnie co ci się podoba!! na wiadomości z linkami NIE ODPOWIADAM!!!!!
7. jeśli masz coś z mojej wish to napisz co byś ode mnie chciała w zamian!
8. nikt nie lubi być ignorowany - wiec nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz to mi to napisz.
9. ja pisze u ciebie ty piszesz u mnie - proste, prawda ?
10. NIE ODMIENIAM SIĘ!!! - a jeśli dostane coś niezgodnego z tym co miałam dostać, wszelkie wysyłki wykonuję na Twój koszt ( mówiąc inaczej za wysłanie do Ciebie twojej rzeczy i odesłanie do mnie mojej płacisz TY!!) ( Nie ponoszę odpowiedzialności finansowej wynikającej z twojego błędu!)
11. rzeczy rezerwuję na max. 5 dni (chyba ze umówimy się inaczej)
12. Wysyłam rzeczy tylko raz w tygodniu ( zawsze w piątki)
13.Wysyłka Tylko Rejestrowana ( polecona) co do tego czy to ma być paczka czy list oraz czy priorytet ugadujemy się juz na PW.
14. wszelkie rozmowy dotyczące wymian przeprowadzamy w wątkach!( nie odpowiadam na pytania o rzeczy wpisane w komentarzach na profilu oraz wysłane na PW)
na PW dopiero wtedy przechodzimy jak wymiana jest zaklepana i chcemy wymienić adresy.
15. Odpowiadam wieczorami ( po 19 ) wcześniej jestem w pracy.
16. Jeśli o jedna rzecz pyta sie więcej niz jedna wizazanka wybieram tą która ma lepsza ( moim zdaniem ) oferte dla mnie.
nie zastosujesz się do którejś z zasad - nie wymieniam się.
na szaro - rzeczy wymienione
na zielono - zarezerwowane
na pomarańczowo - dokładki
moja wish:
SZUKAM:
DOKŁADKA post 108-110 !!zapraszam!!