Wątek
:
ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-06-20, 16:14
#
251
karadka
Zadomowienie
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
zapomnial;am rano napisac - kasiu witamy ponownie
mam nadzieje ze troche odsapniesz po ostatnich przebojach i wyjazdach! i bedziesz sobie spokojnie dukala dalej
a ja wlasnie wrocilam z przerwy, zjadlam jarzynowa z kurczakiem i tak strasznie mi sie nie chcialo do pracy wracac.... taka cudna pogoda... a jeszcze zaraz po pracy jedziemy do dublina na wybory bo do 8 czynne ... mam nadzieje ze o tej godzinie nie bedzie duzych kolejek!
megi Ty wiesz ze ja od jakis 2 miesiecy chyba ani razu nutelki nie robilam!!! chyba mi sie przejadlo
i jakos mnienie bierze! chociaz czekolade jakbym mogla to bym cala zjadla
a i z moich planow 4p 3pw zamieniam i robie 3p i 4 pw z sobota normalna bo jednak malo warzyw jem jak mam pw zazwyczaj z braku czasu wiec tak bedzie lepiej a szczerze mowiac bede szczesliwa jak mi 0,5kg bedzie spadalo na tydzien prawie dobije do ok -20 do polowy lipca i wystarczy
a mysle ze na III zaczne intensywniej cwiczyc i tez te resztki sadelka z brzucha spadna
obżarstwo
67,4 - 74.4
DUKAN
od 7 marca 2011
74.4 -
73.9
- 73 - 72
- 71 - 70 - 69 - 68 - 67
karadka
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do karadka
Znajdź więcej postów karadka