2010-06-20, 15:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
Cytat:
Napisane przez Soph
caate
jak zobaczyłam 1 Twoje zdjęcie to się zakochałam <3
sliczna jesteś 
|
a mi sie Twoje loki podobaja ja z nautry mam krecone, ale spinam je w koczka, lub czasami prostuje, ale teraz dbam jak szalona o swoje wlosy
Cytat:
Napisane przez malutka89
dziękuje  co za problem, dobre soczewki i masz 
|
tak wiem, ale jak bede nosic soczewki, a mam zamiar jakos pod koniec sierpnia, to predzej podkresle swoj kolor, jakos boje sie radykalnie zmiany na braz
Cytat:
Napisane przez dotka95
Nie wiecie może, gdzie jest mój pilnik do paznokci? 
|
zapewne tam gdzie moj jutro kupie nowy bo obecnego nie znalazlam, a wiem ze na 100% byl w torebce
Cytat:
Napisane przez Jula84
|
mi sie podoba bardzo tylko nie moje kolory, ja wole czerwone,biale,czarne,sza re
Cytat:
Napisane przez mmm87
Jeju, 3 dni mnie nie było, a Wy tyle stron natrzaskałyście...
Teraz zaczynają się wyprzedaże, jest tyle przecenionych fajnych ciuchów a ja nie mam czasu na łażenie po galeriach i stanie w kolejkach do przymierzalni, bo jestem w samym środku sesji.
Ale kupiłam sobie dzisiaj z Inglota lakier optycznie wybielający i jestem zachwycona efektem.  Jedna warstwa na całą długość i paznokcie wyglądają, jak po profesjonalnym frenczu u manikiurzystki.
Chyba też założę w końcu album, ale trochę się wstydzę   i nie mam żadnego aktualnego zdjęcia, tylko jakieś starocie...
|
tez sie wstydzilam po ocenach na Braun Viva ale dziewczyny natrzaskaly mi tyle komplementow, ze az milo 
lakier mialam i tez sie nim oczarowalam dobry zakup
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
|
|
|