Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 15:24   #4889
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
caate
jak zobaczyłam 1 Twoje zdjęcie to się zakochałam <3
sliczna jesteś
a mi sie Twoje loki podobaja ja z nautry mam krecone, ale spinam je w koczka, lub czasami prostuje, ale teraz dbam jak szalona o swoje wlosy

Cytat:
Napisane przez malutka89 Pokaż wiadomość
dziękuje co za problem, dobre soczewki i masz
tak wiem, ale jak bede nosic soczewki, a mam zamiar jakos pod koniec sierpnia, to predzej podkresle swoj kolor, jakos boje sie radykalnie zmiany na braz

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Nie wiecie może, gdzie jest mój pilnik do paznokci?
zapewne tam gdzie moj jutro kupie nowy bo obecnego nie znalazlam, a wiem ze na 100% byl w torebce

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
dziękuję

Dziewczyny co myślicie o tej torebce:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0257#

ale szczerze, bo własnie chciałabym sobie jakąs kupić.
mi sie podoba bardzo tylko nie moje kolory, ja wole czerwone,biale,czarne,sza re

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Jeju, 3 dni mnie nie było, a Wy tyle stron natrzaskałyście...

Teraz zaczynają się wyprzedaże, jest tyle przecenionych fajnych ciuchów a ja nie mam czasu na łażenie po galeriach i stanie w kolejkach do przymierzalni, bo jestem w samym środku sesji.

Ale kupiłam sobie dzisiaj z Inglota lakier optycznie wybielający i jestem zachwycona efektem. Jedna warstwa na całą długość i paznokcie wyglądają, jak po profesjonalnym frenczu u manikiurzystki.

Chyba też założę w końcu album, ale trochę się wstydzę i nie mam żadnego aktualnego zdjęcia, tylko jakieś starocie...
tez sie wstydzilam po ocenach na Braun Viva ale dziewczyny natrzaskaly mi tyle komplementow, ze az milo

lakier mialam i tez sie nim oczarowalam dobry zakup
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora