2010-06-20, 15:29
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: wypadające włosy... :(
Cytat:
Napisane przez fructissa
pattina- wydaje mi sie ze mozesz polączyc vitapil z cynkiem  . Ale tylko mi sie wydaje 
|
Nie polecam a nawet odradzam wszsytkim robienie takiej mieszanki wybuchowej !!!
Sama miałam okazję się o tym przekonać.
Zażyłam vitapil, 15 minut później cynk. Po pół godzinie, zrobiło mi się słabo przed kompem, zalała mnie falal gorąco, podeszłam do lustra, zobaczylam ze twarz mam czerwoną jak indyk, więc wiedziałam już że coś sie zaczyna dziać. Sdązyłam zbiec tylko na dół, na ostatnim schodzie myslalam ze fikne.
Wpadlam do pokoju i zdązyłam tylko wyszeptac do mamy ze sie duszę (bo mówić już nie mogłam normalnie, chciałam krzyknąć, a tu kupa) i padłam na fotel.
Potem mam powiedziala ze mialam sina twarz. Nerwówka. Mama zapomniala numeru na pogotowie. Dzwonila do taty, on na pogotowie. To cholernei nieprzyjemne uczuczie, kiedy chcesz złapać oddech a nie możesz, masz wrażenie że wszsytkie przewody mają srednicę 2mm i nie mogą pobrac powietrza.
Przyjechala karetka.
Tak się kończy mieszanie tabeletek. Niby nic, suplement diety i zwykły cynk a mógł zabić.
Uważajcie co bierzecie i nigdy nie mieszajcie tego razem, odczekajcie przynajmniej 2-3 godziny.
Ja już nie mieszam. Nauczkę miałam.
Pozdrawiam
Chciałam jeszcze podkreślić, ze nie jestem na nic uczulona, zdrowie mam końskie i nigdy nawet nie zasłabłam.
Edytowane przez funky_girl
Czas edycji: 2010-06-20 o 15:31
|
|
|