2010-06-20, 16:57
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
Cytat:
Napisane przez ann1831
Tak, właśnie tego. Uważam, że jest super. Czuć na skórze jak działa, mam mnóstwo babyhair na głowie, tak śmiesznie stoją  Niektore są nawet 5-10 cm.
A co do Vatiki... Używam vatiki Dabur, tego o rozszerzonym skladzie. Opakowanie 150 ml kupiłam jakieś 2 mies temu, może więcej. Mam jakieś pół buteleczki jeszcze. Uzywam przynajmniej 2 razy w tyg. Wg mnie nawilża włosy, i są bardziej błyszczące. Dodatkowo bajecznie wpływa na końcówki
Ja nakladam jakąś łyżkę na długość, szczegółnie na końcówki, 1h przed myciem(czepek i ciepły recznik lub czapa) lub na noc  )
|
Dziękuję za fachową opinię, z Vatiką jeszcze się wstrzymam (zamówię chyba olej kokosowy z amla ), ale ten Neril ... Już nie mogę się doczekać, aż odbiorę go z apteki 
Cytat:
Napisane przez Kociak85
Dziewczyny, mam pytanie. Ustawiam sobie własny program walki o piękne i zdrowe włosy  w związku z tym mam pytanie - planuję zakup ampułek z radicala i odzywki jantar i wcierać te produkty w skalp. Tyle że w sposobie ich używania pisze, żeby stosować je codziennie i teraz nie wiem czy jest sens kupowania obu tych produktów, a jeśli jest to lepiej stosować je naprzemiennie co 2 dni czy może miesięczną kurację jednym, a później drugim. I tak przy okazji - orientujecie się może czy mają one raczej dłuższy czy krósze termin ważności?
|
Radical na jednych działa na innych nie, od kiedy zmienili skład Radicala nie jest już tak skuteczny jak dawniej 
Radzę Ci kupić Jantar jest tani i przede wszystkim skuteczny 
Cytat:
Napisane przez dotka95
Podjęłam męską decyzję - jutro kupuję Neril 
|
Właśnie go zamówiłam na doz-ie, jak dobrze pójdzie już jutro wetrę go w skalpik 
Cytat:
Napisane przez limetka87
jakie ma dzialanie ?? warto go kupić?
|
Warto Włosy szybciej rosną i mniej wypadają. Mniejszego przetłuszczania jeszcze nie zauważyłam, może za krótko go stosuję ?
Edytowane przez Mademoiselle_Pauline
Czas edycji: 2010-06-20 o 16:59
|
|
|