Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 16:57   #1808
Mademoiselle_Pauline
Wtajemniczenie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV

Cytat:
Napisane przez ann1831 Pokaż wiadomość
Tak, właśnie tego. Uważam, że jest super. Czuć na skórze jak działa, mam mnóstwo babyhair na głowie, tak śmiesznie stojąNiektore są nawet 5-10 cm.

A co do Vatiki... Używam vatiki Dabur, tego o rozszerzonym skladzie. Opakowanie 150 ml kupiłam jakieś 2 mies temu, może więcej. Mam jakieś pół buteleczki jeszcze. Uzywam przynajmniej 2 razy w tyg. Wg mnie nawilża włosy, i są bardziej błyszczące. Dodatkowo bajecznie wpływa na końcówki
Ja nakladam jakąś łyżkę na długość, szczegółnie na końcówki, 1h przed myciem(czepek i ciepły recznik lub czapa) lub na noc )
Dziękuję za fachową opinię, z Vatiką jeszcze się wstrzymam (zamówię chyba olej kokosowy z amla ), ale ten Neril ... Już nie mogę się doczekać, aż odbiorę go z apteki

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie. Ustawiam sobie własny program walki o piękne i zdrowe włosy w związku z tym mam pytanie - planuję zakup ampułek z radicala i odzywki jantar i wcierać te produkty w skalp. Tyle że w sposobie ich używania pisze, żeby stosować je codziennie i teraz nie wiem czy jest sens kupowania obu tych produktów, a jeśli jest to lepiej stosować je naprzemiennie co 2 dni czy może miesięczną kurację jednym, a później drugim. I tak przy okazji - orientujecie się może czy mają one raczej dłuższy czy krósze termin ważności?
Radical na jednych działa na innych nie, od kiedy zmienili skład Radicala nie jest już tak skuteczny jak dawniej
Radzę Ci kupić Jantar jest tani i przede wszystkim skuteczny

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Podjęłam męską decyzję - jutro kupuję Neril
Właśnie go zamówiłam na doz-ie, jak dobrze pójdzie już jutro wetrę go w skalpik

Cytat:
Napisane przez limetka87 Pokaż wiadomość
jakie ma dzialanie ?? warto go kupić?
Warto Włosy szybciej rosną i mniej wypadają. Mniejszego przetłuszczania jeszcze nie zauważyłam, może za krótko go stosuję ?
karmimy psiaki
Insta
8tracks

Edytowane przez Mademoiselle_Pauline
Czas edycji: 2010-06-20 o 16:59
Mademoiselle_Pauline jest offline Zgłoś do moderatora