|
Dot.: Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY CZ.II-wchodzisz na własną odpowiedzialność:
Cytat:
Napisane przez viki1988
Dziewczyny, stosowała może któraś kiedyś macerat z marchwi?? podobno w ilości ok.2% delikatnie barwi skórę i działa jak naturalny bronzer 
|
ja nie, ale chętnie bym to przetestowała albo jeszcze lepiej pozwoliła komus to zrobić trochę się obawiam o kolor jaki z tego mógłby się pojawić hmmmm.....
Cytat:
Napisane przez Charlotte95
Musze pochwalić tamanu - stosuję od tygodnia i juz widze delikatne działanie na przetłuszczanie i wypryski.
|
olej z tamanu to ostatnio mój ulubieniec na zmianę z olejem z kiełków pszenicy są świetne pięknie się wchłaniają nie zapychają i tak dziwnie rozświetlają skórę, że jest taka zdrowa i jędrna o pięknym kolorycie
mam jeszcze pytanko .....
bardzo mnie ostatnio kusi.... ulepszanie szamponów olejami hmmm ... nie wiem czy to ma sens, ale czytałam na innych wątkach, że dziewczyny dodają olejek rycynowy czy z miodli indyjskiej do szamponu podobno dzięki temu włosy im szybciej rosną i są zdrowsze .... więc idąc tą drogą hihihi jakby tak dodać pantenolu i keratynki i rycynki i co tam jeszcze dobrego na włoski w lodówce leży nie wypali mi taka mieszanka włosów ??????
Edytowane przez Aurellia
Czas edycji: 2010-06-20 o 17:17
|