Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sex z wykładowcą :/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 16:25   #1
arystokratka 24
Raczkowanie

Unhappy

sex z wykładowcą :/

Nie wiem co mam robić, jestem na 1 roku studiów magisterskich, już będąc na licencjacie miała zajęcia z pewnym wykładowcą. Widziałam że zawsze na mnie zerka , smieje się do mnie itp itd. Nie powiem jest młody , przystojny dziewczyny na niego lecą. Kiedyś spotkałam
go przypadkiem na dyskotece, był ze swoimi znajomymi, ja z kumpelą, już byłam trochę wstawiona i zaproponował żebysmy dołączyły do jego znajomych
skoro jesteśmy same, i żebym takich oczu nie robiła bo wykładowca tez człowiek i może się bawić, oboje wypiliśmy zbyt wiele i w efekcie końcowym uprawialiśmy sex w jego samochodzie. W następny weekend miałam zajęcia... patrzył na mnie strasznie surowym wzrokiem , po zajeciach poprosił żebym została chwile, zapytałam jak mam rozumieć to co sie stało zeszłego weekendu,bo ja wolałabym przyjąć że nic się niestało bo mam chłopaka, na co on do mnie że możemy to powtórzyc przed egzaminem bo inaczej będe miała ciężko zdać, położył kartę długopis kazał napisać mi swój numer telefonu.. zapytałam po co? nawet nie wiedziałam czy mówić do niego Pan czy ty.... na co usłyszałam- "ułatwi nam to kontakt" nie wiedziałam co robić napisałam mu ten numer , na co podziekował życzył miłego dnia i wyszedł. egzamin mam 3 lipca boje się ze zadzwoni napisze , cokolwiek w przyszłym roku mam z nim jeszcze jeden przedmiot.... nie wiem co mam robić
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując