2010-06-20, 16:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
Cytat:
Napisane przez wyraz to kwiatami
No! nadrobiłam!
Dziś sporo roboty miałam, generalne porzadki, dlatego dopiero teraz idę do SPA 
Ale dumna z siebie jestem! Nie jem dalej po 18.00 jak mnie bardzo kusi to wodę z cytryną piję, wmawiam sobie, ze pomaga i jest ok. A najlepsze jest to, że sama na siebie pułapki zastawiam hahaha, kupuje do jedzenia to czego nie lubie i nie jem  więc jak mnie przyciśnie i idę do lodówki, a tam zastaję tylko śledzie to od razu ją zamykam  moja pomysłowość siega granic...
Zamawiała któraś z Was coś ze strony zrób sobie krem? Bo właśnie myślałam o moczniku, kwasie glikolowym, oleju kokosowym... Macie jakieś doświadczenia z tą stroną???
|
o matko jakie pomysly ze ja na to nie wpadlam wczesniej
a co do kremow robionych wlasnorecznie to trzeba troche o tym poczytac zeby sobie szkody nie zrobic, na biochemi o ile dobrze pamietam jest o tym watek
Cytat:
Napisane przez Montii
ja nie zamawialam
kurcze kusi mnie ta biała perła...uzywalas kiedys? 
|
uzywalam ale bylam niesystematyczna i za krotko to trwalo, mam zamiar w wakacje sie porzadnie za to wziac, jakies efekty widac wiec mysle ze jak zrobie to tak jak trzeba to bede zadowolona
Cytat:
Napisane przez magne
ha ha Montii ja nie piję tyle co ty ,ale też często do łazienki latam. Widzę efekty picia płynów,bo okres mam ,a przed okresem żaden wielki pryszcz mi nie wyskoczył tylko dwa malutkie  i nie wiem czy to zasługa wody,czy tak jakoś wyszło.
|
ja tez od kiedy wiecej pije zauwazylam ze nie mam wypryskow przed okresem, wiec cos w tym jest
Cytat:
Napisane przez caate
dziekuje 
makijaz tez mi si enudzi,zazwyczaj mam sama kreske, bezowy/bialy scien, nie mam pomyslow na makijaz, zeby nie postarzyc sie, smoky eyes uwielbiam ale to tylko na imprezy i wtedy rezygnuje z ust, a ja lubie malinowe usta
a ja ide do lodoweczki ukroic tarty truskawkowej i ocenic jak mi wyszla 
|
uwielbiam malinowe usta
oddalam na ciebie glos w konkursie bos ty piekna
|
|
|