Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 16:46   #3784
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Nie Bóle nasilały się na leżąco,a na stojąco właśnie były mniejsze.Nawet położna mówiła żeby jak najmniej leżeć,bo wtedy bardziej boli.

A oto Lenka-jedna śpiąca jak przez większość czasu,a drugie przed wyjściem do lekarza.Chciałam zrobić teraz na świeżo,ale akurat się rozbudziła i tak się wierci,że nieostre wychodzą
alez ona jest malutka, a jaka sliczniutka!! cudo

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość

Dziś pierwszy raz nad ranem chwycił mnie skurcz łydki, myślałam że się po....ram z bólu.Z Martyną często miałam i cieszyłam się że teraz nie mam a tu jeszcze na dodatek minął mi jeden a przy wstawaniu drugi raz ta sama noga mnie chwyciła aż przeklęłam co mi się nie zdarza
Wzięłam magnez choć niby nie wolno mi go brać przy żelazie ale nie mam zamiaru jutro mieć powtórki.
ja tez biore zelazo i magnez, z tym ze lekarz powiedzial ze nie moge brac ich jednoczesnie, wiec magnez biore rano i wieczorem a zelazo po poludniu

ja juz tez po oddaniu glosu, pozniej do miasta na pizze no i kurde znowu kupilam buty normalnie znowu sie maz bedzie ze mnie smial ze to juz 3 para w tym miesiacu

a wogole, jak tak zaczelam wczytywac sie w te znaczenia imion to znalazlam jakas stronke gdzie to jakos bardziej wszystko opisane. wzielam imie mojej corki i sie zalamalam nosz normalnie wg tego to mi z niej jakas ksiezniczka powinna wyrosnac no ale co jest najlepsze, mysle sobie sprawdze co o moim pisza... myslalam ze z fotela spadne, bo bylo napisane jota w jote to samo co o mojej corce az zadzwonilam do meza z pytaniem czy jest pewien ze tak chce nazwac nasze dziecko hehe
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora