Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 16:51   #3786
sylviasol
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
alez ona jest malutka, a jaka sliczniutka!! cudo

ja tez biore zelazo i magnez, z tym ze lekarz powiedzial ze nie moge brac ich jednoczesnie, wiec magnez biore rano i wieczorem a zelazo po poludniu

ja juz tez po oddaniu glosu, pozniej do miasta na pizze no i kurde znowu kupilam buty normalnie znowu sie maz bedzie ze mnie smial ze to juz 3 para w tym miesiacu

a wogole, jak tak zaczelam wczytywac sie w te znaczenia imion to znalazlam jakas stronke gdzie to jakos bardziej wszystko opisane. wzielam imie mojej corki i sie zalamalam nosz normalnie wg tego to mi z niej jakas ksiezniczka powinna wyrosnac no ale co jest najlepsze, mysle sobie sprawdze co o moim pisza... myslalam ze z fotela spadne, bo bylo napisane jota w jote to samo co o mojej corce az zadzwonilam do meza z pytaniem czy jest pewien ze tak chce nazwac nasze dziecko hehe
ja też właśnie czytam o imionach mąż dał mi 2 - do wyboru -i już sama niewiem ))
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora