Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 18:55   #897
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
A jakos nie wiem wszystko mnie dzisiaj denerwuje , wlacznie z tzem. Widzialam dzisiaj moja kolezanke ktora urodzila 10 dni temu i ona ma plaski brzuszek , normalnie poczulam sie grubo przy niej...
Raczej nie masz sie czym przejmowac. Ja po porodzie tez nie mialam brzucha, normalnie jakby mi sie zapadl za to pozniej....fiu fiu Wszystko wrocilo do normy No ale walcze z tym i znowu robie sie laska

Kat fajny dzionek
Ja uczylam mala smarkac w ten sposob ze robilam jak swinka marszczac przy tym nos i Lenka zaczela mnie nasladowac Nie powiem zeby robila to mega mocno ale zawsze jakies glutki jej wylazily Robi tak do dzisiaj a ja latam z chusteczka bo zawsze cos wysmarknie

Pojadlam nalesnikow Dukana z serkiem homo W ten sposob zdusilam smaka na slodkie

Moja corka miala jedna drzemeczke wiec juz smacznie chrapie a ja mam wolne. To co by tu porobic...
Powinnam sie pakowac ale nie chce mi sie

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora