2010-06-20, 17:59
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Cytat:
Napisane przez Megi428
no jest wyzwanie na dalsze miesiące, aż sama się boję czy nie polegnę, ale jak mam znowu być XXXL to chyba mnie jednak zmotywuje żeby wytrwać i nigdy już nie dopuścić do takiej wagi, bo potem do normalności droga długa, kręta i ciężka.
Z jednej strony dietka jest super, bez ograniczeń ilościowych, z drugiej strony po kilku miesiącach brakuje coraz bardziej normalnych rzeczy jak choćby owoce, jakaś kasza czy ryż, no ale coś za coś. 
|
Megi i tu masz rację coraz bardziej brakuje wypisanych produktów, chyba najciężej jest w momencie gdy szykuję moim panom obiad lub jakieś łakocie, wtedy staram się mieć pod ręką cole lub być najedzona.
Ale staram się trzymać i nie podjadać chociaż nie zawsze mi to wychodzi i dla tego te zastoje.
Kasiu miałaś bardzo ciężkie dni i nie dziwota że trochę po płynęłaś, ale to nic teraz ostre białka i będzie dobrze,
Karadka myślę że każdy system jest dobry jeśli nam odpowiada i czujemy się na nim dobrze , dieta nie powinna być karą tylko przyjemnością - ty wybierasz co dobre 
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------
Wiosenka jak tam twoja noga, lepiej, antybiotyk podziałał?
II faza 5/5 - 02.07.- 88
III faza - 5.06 - 86
mój cel poniżej 70  - nie wiem kiedy
|
|
|