Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 17:59   #256
jolka65
Raczkowanie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
no jest wyzwanie na dalsze miesiące, aż sama się boję czy nie polegnę, ale jak mam znowu być XXXL to chyba mnie jednak zmotywuje żeby wytrwać i nigdy już nie dopuścić do takiej wagi, bo potem do normalności droga długa, kręta i ciężka.
Z jednej strony dietka jest super, bez ograniczeń ilościowych, z drugiej strony po kilku miesiącach brakuje coraz bardziej normalnych rzeczy jak choćby owoce, jakaś kasza czy ryż, no ale coś za coś.
Megi i tu masz rację coraz bardziej brakuje wypisanych produktów, chyba najciężej jest w momencie gdy szykuję moim panom obiad lub jakieś łakocie, wtedy staram się mieć pod ręką cole lub być najedzona.
Ale staram się trzymać i nie podjadać chociaż nie zawsze mi to wychodzi i dla tego te zastoje.

Kasiu miałaś bardzo ciężkie dni i nie dziwota że trochę po płynęłaś, ale to nic teraz ostre białka i będzie dobrze,
Karadka myślę że każdy system jest dobry jeśli nam odpowiada i czujemy się na nim dobrze , dieta nie powinna być karą tylko przyjemnością - ty wybierasz co dobre

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Wiosenka jak tam twoja noga, lepiej, antybiotyk podziałał?
II faza 5/5 - 02.07.- 88
III faza - 5.06 - 86
mój cel poniżej 70 - nie wiem kiedy
jolka65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując