Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawie czterdziecha potrzebuje pomocy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 17:59   #2
pamfilia
Zakorzenienie

Witaj Przede wszystkim, przesadzasz z tą nadwagą! Wydaje mi się, że wystarczy zrzucić tylko kilka kg i będzie super. Nie musisz katować się dietami, ze sprawdzonych wśród moich znajomych mogę polecić: ostatni posiłek o 18, odstawienie ziemniaków, białego pieczywa, makaronu, ograniczenie mięsa. Do tego kilka lekkich ćwiczeń i powinno pójść gładko. Zarówno w kwestii żywieniowej jak i ćwiczeń Wizaż ma specjalne podfora i wystarczy tylko poczytać
Co do włosów - widziałabym Cię w jakimś średnim złotym brązie z refleksami, odcienie rudości też by pasowały. Fryzura - może jakaś delikatna, skośna grzywka + cieniowanie? Przy takiej długości jak masz teraz, niekoniecznie dużo krótsze włoski. Wydaje mi się że korzystniej Ci będzie właśnie w długości do ramion.

Jeśli chcesz ukryć mankamenty na buzi, musisz sobie ustalić zestaw kosmetyków - 1 krem na naczynka, 1 dla cery w Twoim wieku, 1 pod oczy + makijaż, czyli podkład kryjący żeby ukryć naczynka, jeśli nie masz problemów z przetłuszczaniem cery to obejdziesz się bez pudru, jakiś delikatny bronzer na kości policzkowe żeby wyostrzyć rysy, podkreślić policzki ładnie. Na opadającą powiekę powinna pomóc kredka do oczu ALE malowanie kreski na górze, nie na dole. Będziesz musiała ćwiczyć dużo żeby nauczyć się malować kreski tak, by optycznie wyrównać oczy (wiem po sobie bo mam niesymetryczne połówki twarzy i jedno oko ma inny kształt niż inne i muszę nadrabiać właśnie kreską). Jakiś tusz do rzęs i myślę, że będzie super

Muszę powiedzieć że na zdjęciu nie widzę naczynek, bladości, wydaje się że masz naprawdę fajną skórę więc może jesteś trochę zbyt samokrytyczna

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Poza tym mam wrażenie, że masz naprawdę niezłe nogi i możesz zrobić z nich użytek powinnaś nosić spódnice i sukienki jeśli tylko możesz, to naprawdę dodaje dużo uroku

Coś takiego może?

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2010-06-20 o 19:17 Powód: post pod postem
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując