2010-06-20, 18:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie czterdziecha potrzebuje pomocy.
1. Masz duże piersi i duży brzuch- a więc eksponujemy piersi odpowiednim stanikiem, wątek-> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ne+biustonosze
2. Myślę, że powinnaś zaprzyjaźnić się z lekkim obcasem, tak na zawsze balerinki nie dodają uroku
3. Masz bardzo ładną twarz i jesteś szczęściarą bo masz ciemną oprawę oczu. Niestety Twoja cera Cie postarza..powinnaś kupić sobie podkład o ton jaśniejszy od skóry, a także korektory pod oczy i rozświetlające. na podkład na kości policzkowe, powinnaś nakładać rozświetlacz, napewno będziesz wyglądała młodziej I myślę, że powinnaś zrezygnować z opalania sie tego lata, albo stosować wysokie filtry na twarz. Bo opalenizna postarza, a Ty już wystarczająco jestes opalona 
4. Polecam tabletki odchudzające, spalające tłuszcz - działają one tak, że przy nich jesteś zmuszona przestrzegac diety (aby nie mieć przykrych efektów ze strony układu pokarmowego...) dobra mobilizacja, moja mama zrzuciła sporo brzucha na tym. Poza tym pas wibrujący także dawał jej efekty na brzuch. (to takie rady z realnego punkt widzenia, wiem że nie ma co radzić sportu itd, bo to każdy wie, a zmobilizować się niestety trudno...)
co do fryzury, niestety sie nie zam
|
|
|