2010-06-20, 18:33
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Witam ( po dłuższej jak na mnie ) przerwie
Cytat:
Napisane przez a*a*a*
Mogę się czymś pochwalić? Ale nie nową torebką  Do listy rzeczy które mi dzisiaj sprawiły radość dopisuję kolejną. Wygrałam w wizażowym quizie urodzinowym 
Jeszcze nie nadrobiłam zaległości-wracam do czytania...
|
Super, gratulacje 
Cytat:
Napisane przez nelly!
Witajcie!
Pozwólcie że dołączę  Podczytuję was troszkę i zaraziłam się emilką 
Kliknęłam granatową i żeby nie podróżowała samotnie, to wzięłam jej koleżankę - beżową alice. Kali skorzystałam z Twojego kodu - dzięki! 
|
Witaj 
Cytat:
Napisane przez milkakoziolek
Wita was nowa fanka etorebki! 
Dziewczyny bardzo spodobała mi się ciemno różowa Emilka - ten kolor jest cudowny, mam taki szal  ...Nie ukrywam, że lubie duże torebki ale minimalne wymagania to wielkość A4 - musi być przede wszystkim na książki i zeszyty uczelniane. Czy Emilka zmieści A4? Mam nadzieję, że odpowiecie mi twierdząco  A jak z noszeniem jej na ramieniu? Czy tylko ten pasek wchodzi w grę czy też rączki? Mieszkam w Krk i to niedaleko ul.Lea więc odbiór osobisty byłby i to w kilka minut hehe...
Pozdrawiam 
PS.Jeszcze niech ją przecenią jak reszte Emilek na 99zl to już będę w raju 
|
Witaj 
Dziewczyny już Ci odpisały na pytania, ja dodam tylko od siebie, że Emilka jest śliczna
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish
kliknęłam cicjowo-kakaową alice  wahałam się od momentu gdy zamawiałam emilkę.....już wtedy to miałam zrobić i święty spokój by był...a tak dopiero teraz się zdecydowałam 
już nie mogę się doczekać wtorku 
|
Ty jesteś niemożliwa ! 
Cytat:
Napisane przez a*a*a*
Nebya teraz dotarłam do tego posta  . Dopiero skończyłam nadrabiać wątek. Wcześniej go kilkakrotnie odpalałam, czytałam trochę i do nauki wracałam albo szłam spać. Kurczę szkoda, że nie mogę być na bieżąco. Od jutra znowu zapierdziel 
|

Nie martw się, już niedługo i będziesz na bieżąco
Bardzo dziękuję jakiejś dobrej duszy za skorzystanie z mojego kodu dzisiaj o godz. 16:38- jestem bardzo wdzięczna Pochwal się co kupiłaś
Polecam swój kod, jest taki śliczniutki Zbieram na Flavię beżową, która mam nadzieję, w końcu się pojawi