2010-06-20, 18:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Ada,
okres może spóźniać się przez dietę, jeśli nie dostarczasz wszystkich wymaganych wartości odżywczych lub za bardzo ograniczyłaś ich spożycie. Do tego spóźniona @ może być spowodowana przeziębieniem, stresem, zmęczeniem, itp 
Miałam przejść na U, ale stwierdziłam, że jeszcze nie - to przez ostatni 3 dni, podczas których za dużo kcal pochłonęłam 
Jeśli możesz - proszę o karę za dzisiejsze śniadanie o 20 idę biegać a potem jak wrócę, to zabieram się za ćwiczenia i chciałabym już wiedzieć, co dodatkowego mam zrobić 
I jak tak patrzę na ten Twój ubogi jadłospis, to właśnie - jest ubogi, zbyt ubogi! bardzo możliwe, że to dlatego @ Ci spóźnia. Czego tak mało zdrowszych rzeczy jesz?
Madziunia,
teraz czas brać się do roboty! 
Ja zjadłam prócz tych 4'rogalików' domowej roboty:
60gpieczywa pszenno-żytniego + 3 plasterki wędliny (nie pamiętam ile g) + 70g wieśniaka + ogórek, pomidor, sałata, zielona cebulka
Obiad: 1,5 ziemniaka + troszkę sosu z warzyw + 'kotlet/gołąbek' (należący do tych zdrowych i baaaardzo pyszny!)
Kolacja: 3 'kotlety' jeden waży ok. 80g, z mięsa wołowego z warzywami i otrębami w środku 
Mogę podać przepis, jeśli któraś chce -> nigdy nie jadłam tak dobrego kotleta! Tzn. podobno kiedyś mama je robiła, ale tego już nie pamiętam
Czas edycji: 2010-06-20 o 18:45
|
|
|