Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Mój I wątek. Zapraszam! XS/S; 36/37
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 19:50   #2
sauer
Wtajemniczenie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
GG do sauer
Dot.: Mój I wątek. Zapraszam! XS/S; 36/37

1. Spódniczko - spodenki z "szelką" z tyłu, ta spódniczka to tak naprawdę zakładka na spodenki spodenki zapinane są na suwak, napis na nogawce prawie niewidoczny "pure", kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciach, na jednym zdjęciu takie zielone "maziajki" są ale to wina zdjęcia, stan b.dobry - FISHBONE, XS
[więcej zdjęć na e-mail mogę wysłać jak komuś potrzebne]

2. Długa tunika, koloru nie umiem zdefiniować :P wygląda mi na jasną brzoskwinkę - taki jak na zdjęciu, stan b. dobry, na dole po bokach są marszczenia - nie wiem jaka firma, zamówione przez internet;rozmiar - bardziej S niż XS bo na mnie nie jest tak obcisłe jakbym chciała

3. Bluzo - kurtka, kolor mocna zieleń, nieużywana - za duża na mnie, na rękawach ma dziurki na kciuki - RENAIS; rozmiar z metki M
[więcej fotek mogę przesłać na e-mail]

4. Fioletowa, plisowana sukienka, lekko zszyta przy dekolcie - bez problemu i śladu da się rozpruć, broszka była przy sukience, z tyłu ma krzywy suwak ale nie rzuca się to w oczy, ładnie układa się na ciele; rozmiar - bardziej S, wymiary podam zainteresowanym

[więcej zdjęć mogę wysłać na e-mail]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (54,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2a.jpg (49,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (17,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (26,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (26,2 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez sauer
Czas edycji: 2011-04-11 o 11:48
sauer jest offline Zgłoś do moderatora