Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co mam o tym myśleć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 18:52   #9
valium33
Raczkowanie

Dot.: co mam o tym myśleć?

Cytat:
Napisane przez pucia11 Pokaż wiadomość
do valium33 - wycofałam się z 3 związków .. później zaczęłam się spotykać z jednym chłopakiem i tak jak pisałaś już na wstępie mu powiedziałam, że ciężko będzie u mnie z zaufaniem, opowiedziałam mu o wszystkim .. przez pewien czas miałam wrażenie, że trafiłam na tego ' jedynego' na tego, którego w końcu będę potrafiła zaufać .. dużo rozmawialiśmy - On także miał problemy z zaufaniem mi (był z dziewczyną 5 lat i zdradziła Go z Jego najlepszym Kolegą) minęło 5 miesięcy .. szczerze? zaangażowałam się już troche .. zrobiłam sobie nadzieję na to, że będę szczęśliwa .. po czym bez żadnego słowa wyjechał na miesiąc a po powrocie znalazł sobie inną Dziewczynę .. więc teraz dla Mnie nawet już rozmowa nie ma sensu .. może po prostu kiedyś to samo mi minie?
Ale jesli chodzi o tego ostatniego faceta to tylko Twojej winy w tym nie bylo. Wiesz,jesli dwie skrzywdzone osoby sie razem wiaza to ich zwiazek pewnie przepelniony jest obawami,ktore z czasem sie kumuluja,dlatego nie win siebe. Potrzebny Ci jest normalny facet ze zdrowym podejsciem do zycia,ktory zapewni Ci poczucie bezpieczenstwa. Nie wiem co Ci poradzic...najwazniejsze jest to,ze jednak z kims sie spotykasz,ze szukasz. Ja jestem sama juz od pieciu miesiecy i narazie na nic sie nie zapowiada:-/
Powiedz,ile minelo od waszego rozstania,gdy zwiazalas sie z kims innym?Musze zapytac,bo nachodza mnie ostatnio glupie mysli,ze jestem skazana na samotnosc