Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WROCŁAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAŻENIA, ITP.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 19:05   #401
dobra_uczennica
Przyczajenie

Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)

Witam
Jestem na forum nowa bo jakoś nigdy nie interesowało mnie pisanie na takich stronach Jednak przez niemiłe informacje jakie znalazły się na tym forum jestem zmuszona zareagować w równie brzydki sposób. Zacznę może od początku...jestem uczennicą II semestru, chodzę do klasy razem użytkowniczką czarno_biala87 nazywa się ona Karolina Galińska jakoś nigdy nie przepadałyśmy za sobą za bardzo co akurat nigdy mnie nie martwiło. Karolina pisze tu na forum nieprawdziwe informacje na temat Pani od pracowni kosmetyczne i Pani od fizykoterapii. Jak można zachowywać się w taki sposób!! I jedna i druga Pani rewelacyjnie przeprowadzają zajęcia, potrafią nam spokojnie wszystko wytłumaczyć i jak trzeba to powtórzą nam to 100x aż zrozumiemy. Przez naszą Karolinkę tracimy Panią z pracowni i nie wiadomo kto teraz będzie nas uczył. Nie wiem jaki był cel jej wypowiedzi tutaj ale mam nadzieje, że jest z siebie dumna i chciałabym, żeby takie osoby jak Karolina ponosiły konsekwencje za swoje czyny! Mam nadzieje Karolinko, że przeczytasz to co napisałam gdyż jak mówiłaś na naszych pierwszych zajęciach lubisz udzielać się na wszelkiego rodzaju forach
Chcę żebyś wiedziała i uświadomiła sobie, że zawód kosmetyczki to nie to samo co zawód fryzjerki, skoro chciałaś zostać fryzjerką to dam Ci dobrą radę nie pogrążaj siebie i innych tylko zrezygnuj ze szkoły i spełnij swoje marzenia bo z teorii jesteś dobra ale z praktyki tak naprawdę nie potrafisz nic. Szkoda, że nie było Cię dzisiaj na egzaminach, zawsze chodzisz na wszystkie egzaminy a akurat dzisiaj jak był egzamin z pracowni i z fizykoterapii to Ciebie nie było...szkoda. Kończąc moją wypowiedź chciałam powiedzieć ,że w grupie 2c są osoby które murem staną za Paniami które zostały oczernione, dziękujemy Panią, że nas Panie uczą i mamy nadzieję, że się to nie zmieni.
dobra_uczennica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując