Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Delikatna sprawa! Czy powinnam piwedziec pierwsza, że kocham?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 19:08   #2
valium33
Raczkowanie

Dot.: Delikatna sprawa! Czy powinnam piwedziec pierwsza, że kocham?

Z jednej strony przedstawiasz zwiazek jako udany,z drugiej w zlym swietle. Czytalam kiedys jakis artykul,ze wsrod kobiet panuje ogolne przekonanie,zeby brac co nam los przyniesie,ze jesli jest dobrze to przeciez nie moze byc lepiej,dlatego czesto tak malo wymagamy od mezczyzn (czyt. jesli wykazuje choc minimalne zainteresowanie kobieta to mozna uznac to jako zwiazek). Owszem sa kobiety bardzo wymagajace,ale mysle,ze w tym artykule jest troche prawdy. Nie czujesz sie z nim szczesliwa, ale jestes wdziecza,ze spedza z Toba czas,ze Cie szanuje i jest dla Ciebie uprzejmy,ale na Boga,dla mnie to zwykle zasady wspolzycia miedzyludzkiego,zwykla serdecznosc ktora mozna okazac koledze,czy przyjacielowi. Zwiazek to cos wiecej.

Ja bym zapytala. To dorosly facet,powinien sie zadeklarowac,a nie bawic w jakies gierki. Pol roku to kawal czasu,pewnie masz racje,ze on jest po prostu wygodny i nie chce sie deklarowac,ale moze ma problem z okazywaniem uczuc?Nie zapytasz,nie przekonasz sie,ale z pewnoscia wasz zwiazek nie jest normalny. Ja tam wole wiedziec na czym stoje.