Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawie czterdziecha potrzebuje pomocy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 19:23   #5
NuSk
Przyczajenie

Dot.: Prawie czterdziecha potrzebuje pomocy.

O matko ile informacjii na raz. Musze jeszcze raz dokładnie przeczytac. Zaczełam chodzic na basen 3 razy w tygodniu , rano od 7 do 8-30. Postaram sie z kolacja wyrabiac do 18 max 19.
Podoba mi sie bardzo ta wklejona fryzura. Nigdy nie wiem, ciemny kolor włosów przy ostrych rysach twarzy postarza? Wyostrza jeszcze?
Na zdjeciu nie widac ale cere na twarzy mam faktycznie nie ładna ,taka szaro ziemista a przy nosie zabarwia sie na czerwono. I fakt strasznie szybko sie opalam, wystarczy kilka minut i jestem brazowa.
Mam pytanie dotyczące podkładu, pisze na opakowaniach neutralny, bezowy ,brzoskwiniowy- no czarna magia. Jezeli zrobiłabym włosy na miodowy blond plus pasemka jasniejsze to jaki wtedy podkład>i czy jasne włosy to ozywią twarz?
Zastanawiałam sie na ukosnym bobem z wystrzepiona grzywka, moze by był fajny. Jakos intuicyjnie czuje ze musze miec wiecej włosów z tyłu zeby ten nochal zrównowazyc. Kiedys miałam długie włosy i nosiłam roztrzepane koki ale nie miałam grzywki i brzydko było. Sory za tyle pytan ale dopiero teraz mam troche czasu dla siebie i ucze sie wszystkiego. Usta mam bardzo waskie, szczególnie gorna warga to jakos mozna powiekszyc optycznie? I czy braz do zielonych oczów to dobry wybór?
NuSk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując