Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe panny młode Bielsko Białą i okolice:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 20:29   #16
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala
Dot.: Panny młode z Bielska i okolic są tutaj?

Cytat:
Napisane przez natalka_rulez Pokaż wiadomość
no to i ja do Was dołączę ) wprawdzie nie z Bielska, ale z okolic.

Niestety od wczoraj mamy problem z zespołem - mieliśmy 2 na oku, terminy mieli wolne, fajnie grają, cena przystępna... dzwoniliśmy wczoraj, żeby sie umówić na posłuchanie na żywo a oba zespoły juz mają nasz termin zarezerwowany - nawet umowy podpisane masakra. I teraz jesteśmy w kropce i nie wiem co dalej

Napiszcie mi jakie Wy macie zespoły i podajcie mi namiary - może kogoś znajdziemy. DJ też może być.
A kiedy macie wesele? Bo ja mam troche namiarów zapisanych w kalendarzu, to mogę później podać.
My sami mamy zespół Tango z BB. Nie mają strony internetowej, ale mozna o nich poczytac opinie na forum gazeta.pl W sumie początkowo wzieliśmy ich "w ciemno" (tzn. bez słuchania kiedykolwiek), bo na tamtą chwile nie mieliśmy wyboru (to byl jedyny zespół który mial nasz termin wolny)....wiec na próbę poszliśmy z sercami w gardle, ale jak chłopaki zaczeli grać, to... wszystkie te opinie sa prawdziwe, dają czadu!!!! nie jest to taki typowy weselny zespół ubostwiający disco polo (chociaż też mogą zagrać), dają czadu, nie ma co Zagrali nam "Konika na biegunach" ze wstawką słynnego początku "Smoke on the water" Deep Purple Ja padłam jak to uslyszalam!!!!

Jakbys nie znalazła nr tel na necie to wyślę Ci na priva

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując