Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 20:53   #1815
feelisha
Przyczajenie

GG do feelisha
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
eh...w sobotę minie 4 tygodnie jak farbowałam odrosty i teraz mam tylko 1 cm odrostu
Nie wiem co stosować. Jestem zaopatrzona w tonik Joanny rzepa, żel aloesowy Palomy i ampułki Radical (nie otwarte jeszcze). I zastanawiam się właśnie nad dokupieniem Nisimu i przeprowadzeniu kuracji NISIM+ampułki radical.
Mam dość tych krótkich włosów No ale lepsze krótsze niż do pasa suche siano....

Tak . Zgadzam sie z tym lepiej miec krotkie wlosyniz do pasa suche siano . ! tak wgl to dolanczam sie do wątku.
Otóż scielam wlosy juz tyle razy ile by sie chyba dalo .. oczywscie za kazdym razem zalowalam. chce aby moje wlosy teraz odrosly. mam tak do ramion zalamka normalnie. moim mazeniem jest miec wlosy do pasa zadbane i wgl .. same wiecie ))
Moje pytanie tutaj, chcialabym abyscie moglby mi pomoc jak mam je zapuscic myje szamponem fructis lub clear czy jakos tak ;p hee . No ale jak zrobic zeby szybciej rosly ??
Nie mam pojęcia ( Chodzi o sposoby domowe. prosze abyscie powiedzialy mi ktore ze sposobow domowych sa najelepsze ! i jak ich uzywac :pro si:

Z gory dziekuje za przeczytanie tego czegos powyzej haha

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Lathspell Pokaż wiadomość
Seboradin naprawdę działa! mam już 2 butelke i napewno kupię trzecią. Stosuję lotion (fioletowy). Włosy rosną szybciej i przestały wypadać kuz po 2 tyg stosowania(na jesieńi wychodziły mi garściami). łykam też Onozis ale on mi bardziej na paznokcie niz na włosy działa.
Mozna wiedziec ile ci cm urosly wlosy ?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Witam
Otoz dolączyłam do waszego wąku ponieważ chcę aby moje włoski urosły i to duuuuużo ... )

Znacie jakies dobre sposoby DOMOWE na przyrost wlosów ? Takie jakie polecanie jak ich używać i co ile . Będę wam bardzo wdzięczne .! ;*
feelisha jest offline Zgłoś do moderatora