2010-06-20, 20:15
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro - zanim napiszesz, przeczytaj pierwsze posty
Cytat:
Napisane przez jasne
witajcie, chciałabym zasięgnąć Waszej opinii. Mam pytanie odnośnie Aliena, o którym rozmawiałyście na poprzedniej stronie. Ja mam Aliena EDP kupionego jakieś 3 lata temu własnoręcznie w Sephorze, więc na pewno oryginalny. Porównałam go ze zdjęciem z aukcji, do której link wkleiła kasienkie. Różni się tym, że na dole, prostopadle do dna ma złoty ząbek, taki sam jak te dwa po bokach w górnej częsci flakonu. Czy to możliwe, żeby produkt miał taki ząbek, a tester (jak na tej aukcji) był go pozbawiony? 
|
Witaj 
Mozliwe ze testery nie mają ząbka na dole, albo mają go flaszki rozkręcalne. Masz wersję refilliable? U mnie jest tak: 60 ml EDP rozkrecane ma ząbek, ale 30 ml EDP nierozkrecane juz nie ma i poprzedni flakon 30 ml też nie miał złotego ząbka (tamten takze nie był rozkręcany) - wszystkie to produkty, a nie testery. Z drugiej strony testery nie są też rozkręcane, wiec miałoby to uzasadnienie... Nie wiem jak jest w przypadku flaszek 90 ml...
No i jeszcze poogladałam flaszki na Allegro i zauwazyłam bardziej kwadratowy flakon o poj. 60 ml EDP TUTAJ na przykład w zestawie i TUTAJ i TUTAJ pojedynczo. Obstawiam, ze to nowa wersja 60 ml flaszki EDP, taka jak EDT. Ja mam taki sam kształt 60 ml jak wklejona wcześniej od Rufiego, bardziej szpiczasty (co za słowo?)
|
|
|