Rozeznanie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Kosmetyki i perfumy(UK): Urban Decay, MAC, Clinique,Guerlain,Givench y,Lancome i inne
Witam w moim pierwszym watku wymiankowym 
PROSZE PRZECZYTAJ:
~Poszukuje tylko sredniej i wysokiej polki, nie jestem zainteresowana probkami (chyba ze wieksze odsypiki mineralow), odlewkami perfum i ubraniami/ butami. (ale mozna kusic porzadnymi torebkami, najlepiej dosc duzymi...)
~Od 7 lipca przebywam 1,5 miesiaca w Polsce i stamtad beda wysylane paczki, co obie strony wyjdzie o wiele taniej, niz wysylka za granice.
~Wszystkie produkty sa przeze mnie dokladnie opisane, informuje o ewentualnym stopniu zuzycia i tego samego oczekuje w zamian.
~Zapewniam oryginalnosc wszystkich wystawionych produktow (kupowane w sklepach, (wiekszosc w UK) z mysla o uzytku wlasnym)
~Rzadko kiedy posiadam kartonowe opakowania do kosmetykow, poniewaz zawsze kupowalam je dla siebie, a nie jestem fanka zbierania makulatury ani wyciagania i wkladania do pudeleczek za kazdym razem przed i po uzyciu, strata czasu.
~Zastrzegam sobie wycofanie produktu z wymianki bez podania przyczyny.
£ISZ LISTA
~ MINERALY!! :
-BRAZERY MINERALNE (nie ceglaste)
- podklady (duze odsypki lub bigi, w srednich, raczej chlodnych odcieniach)
- korektory
- finishery
~ meteorki (SZUKAM MOTYLI!!)
~ ARMANI CODE edp
~PEDZLE! - ale tylko wyzsza polka (do cieniowania, mineralow, kresek, wszystkie!)
~torebka- duza, w bdb stanie, najlepiej skorzana
~MATOWE cienie ze sredniej/wysokiej polki
~tusz YSL effect faux cils- pod warunkiem ze nowy i czarny
~kosmetyczne nowinki ktore kaaazda kobieta MUSI miec
MOZNA MNIE KUSIC  
Nie proponujcie mi prosze wymianek na mocno zuzyte/ sfatygowane kosmetyki, po dacie waznosci.
Jesli rozmowa zaczela sie u mnie- odpisuje u mnie w watku. Jesli u Ciebie- piszemy u Ciebie.
Serdecznie zapraszam
ZDJ 1 i ZDJ 2
Paleta 16 cieni Urban Decay, Book of Shadows vol.1 , w niej 16 cieni, dwa pedzelki UD (jeden do nakladania, drugi do rozcierania).
Zuzycie ogolne okolo 5%, wiekszosc jedynie kilkakrotnie testowana.
Produkt swietnej jakosci. Brak miniaturki bazy pod cienie.
-tylko za cos ekstra z wish listy. bede wybredna:P (bardzo )
ZDJ 3, ZDJ 4 i ZDJ 5
Podrozna paleta cieni, pudru i pomadek firmy Clinique . Uzyta 3 krotnie podczas wyjazdu, kupiona na lotnisku.
Zawiera:
~Puder w odcieniu 02- Matte Beige
~Roz Mocha Pink
~4 cienie w odcieniu Spicy- brazy, roz i morela
~5 odcieni pomadek
~pedzelki: do cieni, do rozu, do ust
~Miniature tuszu High Impact Mascara
( oryginalnie w palcecie byla miniatura w cienszym i dluzszym opakowaniu, ale zaginela, wiec osobno dokladam miniature tego samego produktu ale w krotszej i grubszej buteleczce, ktora do srodka paletki nie pasuje, ale pojemnosc ma taka sama)
brak pudelka
ZDJ6
4 Palety SLEEK w odcieniach (wedlug wkazowek zegara, zaczynajac od gory z lewej)
Oryginal, Storm, Chaos (matowe odcienie), Sunset.- ferguusson
Zuzycie widac na zdjeciu, cienie sa swietnie napigmentowane i daja nieskonczone mozliwosci zabawy kolorem.
Pacynki chyba sie gdzies znajda
ZDJ7
Cienie Guerlain, Touche de Brun, 241
Bez pacynki , bez pudelka, zuzycie widac na zdjeciu.
ZDJ 8
Cienie Dior w odcieniu Nihgt Dust 790.
Zuzycie oceniam na ok 25%, jak widac srodkowy cien siegnal dna ale reszta byla uzywana w wiele mniejszym stopniu. Pacynki sa, pudelka brak.
Edytowane przez karoleena
Czas edycji: 2010-06-26 o 13:16
|