Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent na Chrzciny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-07, 11:26   #107
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi
Question Dot.: prezent na Chrzciny

Cytat:
Napisane przez Impersona
Jeśli nie mają maty, to uważam, że to całkiem dobry pomysł, chociaz mata kosztuje tak ok. 100 zł... w tej cenie można kupić też coś innego Nie wiem o jakich aniołkach mówisz, więc tu nie pomoge. Co do kolczyków, to kupiłabym tylko, jeśli wiedziałabym, że rodzice chrześnicy nie są przeciwnikami przebijania uszków takiego maluszka A może jakąś edukacyjną zabawkę np. fisher price? My sobie zawsze zyczymy na wszelkie okazje zabawki fishera i Kuba bawi się nimi już od ponad roku
Myślę o którymś z tych aniołków (złoty) :
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2256014

Tu jest proble bo nie wiem co mają czego nie bo nie widziałam sie z nimi dobre 8 lat...
Starsza dziewcznka podobno nosi kolczyki (ma 2-3 latka) Przy okazji telefonicznej rozmowy pytałam się mamy małej czy jest cos co by chcieli, co potrzebują odpowiedziała "nie, wszystko mamy" No i bęc

Co do zabawek z fisher price to owszem znalazłam fajny uspokajający leżaczek-bujaczek z zabawkami i melodyjkami (ale ok 200zł) no i te maty są fajne (ok.80zł) Boję sietylko, że nie trafię z prezentem albo co gorsza ZDUBLUJĘ a złoto zawsze będzie pamiątką, zawsze też można przerobić na coś innego.
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując