Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawie czterdziecha potrzebuje pomocy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 20:27   #8
pamfilia
Zakorzenienie

Dot.: Prawie czterdziecha potrzebuje pomocy.

No jak nie jestem autorytetem w sprawie diet, ktoś tu mądrzej gada najlepiej przeczytać forum dietetyczne i tyle

Cytat:
O matko ile informacjii na raz. Musze jeszcze raz dokładnie przeczytac. Zaczełam chodzic na basen 3 razy w tygodniu , rano od 7 do 8-30. Postaram sie z kolacja wyrabiac do 18 max 19.
Podoba mi sie bardzo ta wklejona fryzura. Nigdy nie wiem, ciemny kolor włosów przy ostrych rysach twarzy postarza? Wyostrza jeszcze?
Na zdjeciu nie widac ale cere na twarzy mam faktycznie nie ładna ,taka szaro ziemista a przy nosie zabarwia sie na czerwono. I fakt strasznie szybko sie opalam, wystarczy kilka minut i jestem brazowa.
Mam pytanie dotyczące podkładu, pisze na opakowaniach neutralny, bezowy ,brzoskwiniowy- no czarna magia. Jezeli zrobiłabym włosy na miodowy blond plus pasemka jasniejsze to jaki wtedy podkład>i czy jasne włosy to ozywią twarz?
Zastanawiałam sie na ukosnym bobem z wystrzepiona grzywka, moze by był fajny. Jakos intuicyjnie czuje ze musze miec wiecej włosów z tyłu zeby ten nochal zrównowazyc. Kiedys miałam długie włosy i nosiłam roztrzepane koki ale nie miałam grzywki i brzydko było. Sory za tyle pytan ale dopiero teraz mam troche czasu dla siebie i ucze sie wszystkiego. Usta mam bardzo waskie, szczególnie gorna warga to jakos mozna powiekszyc optycznie? I czy braz do zielonych oczów to dobry wybór?
Basen doskonały pomysł! Pływanie świetnie rzeźbi ciało, więc o ile będziesz chodzić sumiennie, regularnie i będziesz faktycznie pływać to będą super efekty

Ciemny kolor wyostrza rysy ALE myślę, że dla Ciebie idealny byłby ciepły, jasny, złoty brąz który podbije kolor tęczówek - taki kolor świetnie współgra z zielonymi oczami

Odcienie na podkładach powinno się dobierać do odcienia skóry - czy jest bardziej różowa, czy żółta? Poszukaj wątku o analizach kolorystycznych i poproś o ocenę swojego typu, to bardzo ważne żeby wiedzieć jaki ma się typ kolorystyczny. Tu możesz spróbować zanalizować się sama: https://wizaz.pl/images/agatam/analiza_kolorystyczna/
http://www.makijaz.net/tt.html
Według typu dobiera się kolory ubrań i makijażu

Usta możesz optycznie powiększyć używając jasnych, błyszczących szminek i błyszczyków (tylko unikaj drobinek brokatowych, mogą postarzać - wybieraj odcienie szkliste, "mokre", gładkie)
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując