Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdrowe oczyszczanie organizmu - detoks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 21:25   #90
beatak32
Przyczajenie

Dot.: Oczyszczanie organizmu:)

Cytat:
Napisane przez Anullos Pokaż wiadomość
ja oczyszczam organizm produktami Herbalife- błonniki, dużo wody, koktajle proteinowe- niskokaloryczne bomby witaminowo-mineralne, owoce, warzywa

oczyszczanie przebiega stopniowo, systematycznie, bez wycieńczenia organizmu
czuję się lekko, bez bólu głowy i zmęczenia
W końcu prawidłowe podejście - prawie.

Sprostuję.

1. Błonniki - czy zdajesz sobie sprawę z tego że to jest martwy błonnik? Prawdopodobnie więcej szkody niż pozytku z niego. Polecam tzw. koktajle błonnikowe, czyli świeżo mielone ziarna siemienia lnianego. Błonnik w suplementach jest błonnikiem utlenionym, tak samo jak utlenia się wierzchnia część jabłka po przekrojeniu.

2. Bomby witaminowe - nadmiar witamin jest równie szkodliwy co ich niedobór.

Wystarczy prawidlowa pro-zdrowotna dieta - bez udziwień, zrezygnujcie z smażenia na olejach, jedznia przetworzonej żywności i będzie lepiej. Ja w swoim procesie oczyszczania skorzystałam jeszcze z zabiegow detox foot, w polaczeniu z dieta bardzo przyspieszylo proces powrotu do zdrowia. Pózniej sama kupilam taki aparacik, novigen detox. Tylko najwazniejsze: jak zatoksycznimy sie złą dietą to niczym innym sobie nie pomożemy. Stare powiedzenie: jesteś tym co jesz jest niezwykle prawdziwe Pozdrawiam i powodzenia w oczyszczaniu organizmu z toksyn.
beatak32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując