Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ostatnio upolowaliście? - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 21:30   #2292
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Dot.: Co ostatnio upolowaliście? - część VI

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość
, jeszcze nie słyszałam o targowaniu się w drugą stronę . Choć nie powiem ciepło się robi jak się takie rzeczy czyta. A co na to sprzedająca? Nie zdziwiła się?

Gratuluję w takim razie pięknego nabytku. No i baaardzo zazdroszczę ( i jakbyś odczuwała nieodpartą chęć podzielenia się mililitrami to wiesz gdzie szukać chętnej )
Ogólnie to ja dziwna jestem, już raz zostałam zrugana za ujawnienie perełkowej aukcji mimo, że nie było chętnych a ja brałam udział, chciałam, żeby cena była adekwatna do produktu. Pozatym do Fille zapewne stało dużo chętnych, bo cena bardziej niż atrakcyjna, więc spytałam poprostu dlaczego tyle i że dla mnie jest więcej warta i zaproponowałam cenę.
Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
O matko, CatchyKathy, aleś pięknie trafiła, rewelacja ! Gratuluję .

Jakbyś przypadkiem zechciała się podzielić to o mnie tez pamiętaj .

Dzięki Asiuuuuulko

Princessko, gratuluję Naf Naf , już dawno niego polowałaś chyba .
Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
O, gratuluję, Princesko

U mnie z nowości tylko Prada Infusion d'Iris i przyleci Princess Very Wang I muszę przystopować, bo mama na mnie krzyczy (nie, kupuję za swoje ).
Kayako, zawsze możesz wziąć się na sposób i odlewać Mamie perfum do atomizera, opowiadać o zapachach czy dawać powąchać, psikać na nadgarstek Ja mojej mamie podarowałam kilka odlewek (mieszka na stałe we Wiedniu, nawet nie wiecie jak mi się ciepło na sercu zrobiło jak dostałam kiedyś smsa, że jak pachnie tym zapachem ode mnie to cały czas o mnie myśli ) dwa flakony i teraz jak przyjdzie coś nowego to tylko jest ' Co Ci przyszło, pokaż pokaż, aleee ładne'

Princesko, gratuluję osiągnięcia perfumeryjnego zen Ja też już jestem bliżej końca niż początku i tak fajnie się czuję

Przepraszam, za lekki offtop

Edytowane przez CatchyKathy
Czas edycji: 2010-06-20 o 21:39
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora