Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzywe nogi
Wątek: Krzywe nogi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 22:30   #4792
beniutka
Przyczajenie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez ekler1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem już po!!!!!
No nie powiem że jest super bo boli ,ale da sie wytrzymać.Z początku jak sie obudziłam to wydawało mi sie że ,,cholera za małe implanty,,ale po lekkim zastanowieniu sie dotarło do mnie że ta część łydki gdzie mam implant,,wisi,,tzn mam podłożone 2 podpórki jedna przy kolanie a druga przy kostce wiec implanty wiszą ku dołowi.Jak stanę na nogi mam nadzieje że łydki będą sie ,,stykały,,.Dziś jest piątek a w poniedziałek mam jechać na zmianę opatrunków wiec nie jest mi za wesoło.Ogólnie mam leżeć plackiem 5 dni a potem po domu mam sie poruszać na kulach.Jestem na ketanolu i antybiotyku.Zdziwiło mnie że doktor nie dał mi nic przeciw zakrzepom no ale chyba wie co robi.
Najgorsze na razie jest to leżenie,tyłek mnie już boli,nogi tez ciągle w tej samej pozycji,uniesione do góry.No ale cóż,wiedziałam że sielankowo nie będzie.Cieszę sie że jest już po bo nie mogłam sie doczekać.
Do kliniki pojechałam z moją przyjaciółką która z nerwów że będę miała narkozę dostała........sraczki,(s orki za słownictwo) i jak podpisywałam zgodę na zabieg patrzyła na mnie jakby widziała mnie ostatni raz żywą na oczy he he he.Będę wam zdawała dalsze relację żeby ewent.zainteresowane wiedziały co je czeka.

Ogromne brawa!! zazdroszcze Ci tego zabiegu tzn.tego ze doczekasz się slicznych nóżek! Powodzenia w dochodzeniu do zdrowia i monitoruje Twoje postępy czekamy na każde wiadomości od Ciebie.
Kurcze naprawde coraz poważniej zastanawiam się nad tymi implantami... tylko koszt troszke wysoki i boję się reakcji najbliższych ale narazie muszę się skupić na ukończeniu licencjatu.
POWODZENIA
beniutka jest offline Zgłoś do moderatora