2010-06-20, 21:32
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. V
Cytat:
Napisane przez CaRooLa
Eee, a co to jest schaboszczak ??  to regionalnie schabowy?  Pierwsze słyszę.
|
Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete
Ja cię akurat doskonale w tej materii rozumiem  sama bym się pewnie mocno podłamała taką sytuacją, bo z każdego zdjęcia, które mi jakoś w miarę fajnie wyjdzie cieszę się jak dziecko 
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------
Bardziej potocznie niż regionalnie, ale tak 
|
No jak są zdrobnienia... Aleksandra -> Ola czy kwiat -> kwiatuszek to w drugą stronę... zwiększenia? Zgrubienia?? Ma to jakąś nazwę?! Np. Kacha od Katarzyny To od schabowego jest schaboszczak
Właśnie ja też się cieszę jak głupia i chodzę dumna jak paw I nagle ktoś tak brzydko... eh
Cytat:
Napisane przez CaRooLa
Wiecie może, ile kosztuje 'wywołanie'(  ) zdjęcia z aparatu cyfrowego? Tzn żeby to zdjęcie było w formie eee, materialnej  Nie mam na myśli konkretnego punktu jak np Rossman, tylko tak ogólnie, ile można zapłacić za takie jedno zdjęcie. Bo mam takich sporo, a nigdy tego nie robiłam. Wiem, że moglabym zapytać fotografa, ale skoro tu jestem, to zapytam. I przy okazji porównam 
|
Tylko zastanów się nad formatem. Jeśli zdjęcie jest dobrej jakości to szkoda go trochę na zwykłe 10x15. Ja wywołuję w formacie 15x21, moim ulubionym.
Ale to fajne! |
|
aahahahhaa
|
|
|