Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 21:32   #38
201604190949
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. V

Cytat:
Napisane przez CaRooLa Pokaż wiadomość
Eee, a co to jest schaboszczak ?? to regionalnie schabowy? Pierwsze słyszę.
Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Ja cię akurat doskonale w tej materii rozumiem sama bym się pewnie mocno podłamała taką sytuacją, bo z każdego zdjęcia, które mi jakoś w miarę fajnie wyjdzie cieszę się jak dziecko

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Bardziej potocznie niż regionalnie, ale tak
No jak są zdrobnienia... Aleksandra -> Ola czy kwiat -> kwiatuszek to w drugą stronę... zwiększenia? Zgrubienia?? Ma to jakąś nazwę?! Np. Kacha od Katarzyny To od schabowego jest schaboszczak

Właśnie ja też się cieszę jak głupia i chodzę dumna jak paw I nagle ktoś tak brzydko... eh

Cytat:
Napisane przez CaRooLa Pokaż wiadomość
Wiecie może, ile kosztuje 'wywołanie'() zdjęcia z aparatu cyfrowego? Tzn żeby to zdjęcie było w formie eee, materialnej Nie mam na myśli konkretnego punktu jak np Rossman, tylko tak ogólnie, ile można zapłacić za takie jedno zdjęcie. Bo mam takich sporo, a nigdy tego nie robiłam. Wiem, że moglabym zapytać fotografa, ale skoro tu jestem, to zapytam. I przy okazji porównam
Tylko zastanów się nad formatem. Jeśli zdjęcie jest dobrej jakości to szkoda go trochę na zwykłe 10x15. Ja wywołuję w formacie 15x21, moim ulubionym.

Ale to fajne!
aahahahhaa
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora