Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 22:33   #161
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Więc tak. Mam lat 18. Od 2 października jestem najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem ( zasługa Tż ). W przyszłości chciałabym studiować pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną. Ach te dzieci! I coś w wątku było o zwierzakach, więc się pochwalę, że mam psa. Ma 9 miesięcy i gryzie co popadnie, ale co mi tam!
to co uczynił Twoj Tz? ze taka szczesliwa jestes:P

Cytat:
Napisane przez jelonek1985 Pokaż wiadomość
Mieliśmy wspólnych znajomych. Wybrałam się kiedyś z moją przyjaciółką na spacer na miasto a on szedł do pracy. Kiedy się wymijaliśmy na chodniku był we mnie tak wpatrzony, że prawie na słup wszedł. Znał tą moją przyjaciółkę i pracował z jej bratem. Umówili nas na randkę w ciemno. Ja leczyłam zranione serce więc tak od razu nie potrafiłam zaufać i się na nowo zaangażować. Ale cierpliwie czekał, aż pozwolę mu się do siebie zbliżyć.
Ja miałam 15 lat a on 19.
Pierwszy pocałunek był po dwóch tygodniach. Spadł wtedy śnieg. Powiedział mi później, że był tak szczęśliwy, że nie zostawiał na śniegu śladów, że unosił się w powietrzu
Po trzech tygodniach wyznał, że mnie kocha i że będzie czekał za mną tak długo jak potrzeba, aż ja pokocham jego.

Mamy wiele fajnych wspomnień. Aż łza się w oku kręci jak teraz o tym myślę ...
Fajna historia..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora