Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Młode mamy - r. '90 '91 '92
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 21:33   #22
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Młode mamy - r. '90 '91 '92

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
teraz nie mamy takich czasów więc nie wiem co to ma do rzeczy zmiluj się... napisałam tylko swoją opinie na ten temat od tego jest właśnie forum ale widać że masz jakiś uraz domyślam się że ciebie też dotyczy temat"nastoletnie matki" i dlatego tak reagujesz rozumiem
Niestety kochana nie dotyczy mnie ten temat ja mam 28 lat, pierwsze dziecko urodzilam zaczynajac 27 lat, drugie urodze konczac 28 obie ciaze planowane, ale bronie dziewczyn bo nigdy w zyciu bym nie powiedziala takiej 18-20 latce ze mi jej szkoda i zal i ze tak to jest jak sie nie zabezpiecza bo nie kazda 20 latka zalicza wpadke....jedne chca miec dzieci w wieku 18-20 lat, inne w wieku 30, jeszcze inne w wieku 40 a jeszcze inne nie chca wogole i w kazdym wieku kobiety zaliczaja wpadki! I rownie dobrze taka 30 latka moze miec taka sytuacje ze nie bedzie mogla wiele zapewnic swojemu dziecku, nie musi ona miec 18-20 lat

To, ze teraz nie mamy takich czasow nie oznaczam, ze te 18-20 latki sa gorsze i nie moga miec juz w tym wieku dzieci tylko czekac do 30-40 bo sa takie czasy i tak wypada

Edytowane przez buziaczekk
Czas edycji: 2010-06-20 o 21:42
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując