Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 22:35   #87
anjjjia
Rozeznanie

Dot.: "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)

Witam dziewczyny starałąm się dokładnie przestudiować cały wątek troszkę mi to zajęło zapisałąm się do jednego wątku który niestety obumarł odchudzam sie juz jakies pół rok albo rok ;/ ale waga drgnęła niedawno-wcześniej nieświadome głodówki i diety typu kopenhaska (wiem głupota).. ale teraz juz jest lepiej chociaż głównie zależy mi na utrzymaniu wagi no i może zrzuceniu jeszcze ok 2 kg I tak jak Tobie Airish88 wyrzeźbieniu ciałka jak na razie muszę sie przekonać do 5 posiłków dziennie bo można powiedzieć , że ta ilość na razie mnie przeraża i mój metabolizm... muszę go naprawić bo jest nie za dobrze.. tylko nie wiem jak no i ćwiczę oczywiście codziennie

przepraszam strasznie sie rozpisałam... mam nadzieje że mnie przygarniecie....

Jestem Ania, mam 20 lat, studiuje ekonomię (sesja trwa :/), ważę 60 kg a mój wzrost to 168 cm

pozdrawiam

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

aha i jeszcze jedno motylem nigdy nie byłam ale mam nadzieję że będę i trzymam kciuki za każdą z nas z osobna

'Miłe panie pamiętajcie: FACET TO NIE PIES - NA KOŚCI NIE POLECI ! A więc wpierniczajcie steki, a nie jakieś tam kanapeczki. '

http://sentymentalno-maniakalny.blogspot.com/
próbuje.

anjjjia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując