Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 22:34   #4959
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

heej

a mnie tu cały dzień nie było bo specjalnie pojechałam dzisiaj do domu spełnić swój obywatelski obowiązek

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
moja cholera już leży oprawiona w kącie jutro zanoszę ją do dziekanatu wraz z tymi wszystkimi dyrdymałami. Obrona 30.06 - nareszcie konkretnie wyznaczona
Ja do dziekanatu idę dopiero w środę bo wcześniej mi pani zabroniła ze względu na wielkie zamieszanie we wtorek z dużą ilością obron
Kochana to my się bronimy prawie w tym samym czasie

Cytat:
Napisane przez olc Pokaż wiadomość
wstałam... kawka i co? i wizaż... ale wyije kawke i ide się przygotowywać do obrony, która za 2 dni!! już we wtorek...
O to już na pewno pójdzie świetnie, my już trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
a Wy już głosowałyście? Argument, że nie ma dobrego kandydata do mnie nie przemawia... warto iść i wrzucić choćby pustą kartę... Mamy przywilej wybierania więc z niego korzystajmy.... a jak ktoś nie idzie to osobiście
Jak już pisałam nawet w tym celu specjalnie pojechałam do domu W ogóle to korzystam z prawa jakie mam chociażby po to, żeby mieć prawo później narzekać po wyborach

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Opowiem wam najświeższą rozmowę z moim siostrzeńcem (dla tych co nie wiedzą 4 latkiem).
W. Widziałaś kiedyś helipopter?
Ja. Nawet kiedyś leciałam. I wujek i babcia i dziadek i Twoja mama też.
W. A ja też leciałem?
Ja. Nie bo Ciebie wtedy na świecie nie było. To było dawno temu.
W. Jak były dinozaury?
Ja.

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
A teraz lecę się szykować na randez-vous
o jak fajnie baw się dobrze

Ja dzisiaj byłam oglądać kolejne mieszkanie, jutro rano następne... z dwóch już nic nie wyszło zaczynam wątpić, że uda mi się cokolwiek znaleźć w sensownej cenie Kurcze przez to szukanie nie mam czasu się uczyć, wszystko robię na wariata, a muszę szybko szukać. W środę jadę na konferencję i wracam w piątek a później we wtorek obrona, kiedy ja znajdę czas na jeżdżenie i oglądanie? Mało tego dzicz jakaś straszna - jak tylko pojawia się ogłoszenie w cenie dla mnie dostępnej zaraz jest milion chętnych, nic dziwnego, że później mi odmawiają

ehh no wyrzuciłam żale, mogę iść drukować ostatni egzemplarz mojej cholery

Buziaki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora