Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 21:50   #4444
Dominiique
BAN stały

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
ponieważ obracam się w kręgach wegetariańskich, to znam kilka osób tak jedzących -warzywa+sporo nabiału i powiem ci że narzekały na przytycie po przejściu na wege. oczywiście jest to pewnie kwestia ilości, proporcji itd, nie wiem jak to u nich dokładnie wyglądało.
przy takich dietach chyba jednak lepiej trzymać się rozpiski

Znajoma jakiś czas temu schudła 7kg w 2 miesiące eliminując pieczywo z diety
Nie miałam na myśli diety wegetariańskiej: białko to też mięso
Ja schudłam 20 kg w 6 miesięcy stosując moje MŻ plus ruch Kilka kg mi wróciło, bo wróciłam do złych nawyków, więc chcę znowu ciut schudnąć

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
ale mi miło że pamiętacie o mnie Też TĘSKNIŁAM za WAMI !!! Serio

Kali - było super Pogoda dopisała, zwiedziliśmy troszkę miast : w Szwecji Ystad, Malme, Lund potem Kopenhaga w Danii i później Oslo i Bergen w Norwegii a potem fiordy ... zjeździliśmy kawałek Norwegii - dokładnie 4500 km Wrażenia niesamowite Polecam wszystkim, którzy kochają przyrodę

A specjalnie dla Kali będzie jakiś widoczek z fiordów, bo jej obiecałam taką formę kartki Postaram się w poniedziałek coś wkleić wieczorkiem, bo dziś chcę jeszcze Was doczytać trochę
Na tej wysepce na Oslofiordzie nadal tyle królików?

Zazdroszczę straaaaasznie Powklejaj nam co piękniejsze zdjęcia. Wiem, wiem... ciężko wybrać
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora