2010-06-20, 21:50
|
|
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
Napisane przez Kica.
ponieważ obracam się w kręgach wegetariańskich, to znam kilka osób tak jedzących -warzywa+sporo nabiału i powiem ci że narzekały na przytycie po przejściu na wege. oczywiście jest to pewnie kwestia ilości, proporcji itd, nie wiem jak to u nich dokładnie wyglądało.
przy takich dietach chyba jednak lepiej trzymać się rozpiski
Znajoma jakiś czas temu schudła 7kg w 2 miesiące eliminując pieczywo z diety 
|
Nie miałam na myśli diety wegetariańskiej: białko to też mięso 
Ja schudłam 20 kg w 6 miesięcy stosując moje MŻ plus ruch Kilka kg mi wróciło, bo wróciłam do złych nawyków, więc chcę znowu ciut schudnąć 
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------
Cytat:
Napisane przez maggie82
 ale mi miło że pamiętacie o mnie  Też TĘSKNIŁAM za WAMI !!! Serio
Kali - było super  Pogoda dopisała, zwiedziliśmy troszkę miast : w Szwecji Ystad, Malme, Lund potem Kopenhaga w Danii i później Oslo i Bergen w Norwegii a potem  fiordy  ... zjeździliśmy kawałek Norwegii - dokładnie 4500 km  Wrażenia niesamowite  Polecam wszystkim, którzy kochają przyrodę
A specjalnie dla Kali będzie jakiś widoczek z fiordów, bo jej obiecałam taką formę kartki  Postaram się w poniedziałek coś wkleić wieczorkiem, bo dziś chcę jeszcze Was doczytać trochę 
|
Na tej wysepce na Oslofiordzie nadal tyle królików? 
Zazdroszczę straaaaasznie Powklejaj nam co piękniejsze zdjęcia. Wiem, wiem... ciężko wybrać
|
|
|